tag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post2066397381874329852..comments2024-02-13T09:41:28.931+02:00Comments on Kääpiölinnan köökissä: Tomaattinen broileripata uunissaAnuhttp://www.blogger.com/profile/17016075380329983644noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post-71399940400627012802017-02-05T11:40:23.171+02:002017-02-05T11:40:23.171+02:00En poista nahkaa, mutta jos haluat, niin tottahan ...En poista nahkaa, mutta jos haluat, niin tottahan sen voi poistaa. Näin saa enemmän makua itse lihaan. Valmiiksi marinoituja koipi-reisipalojakin voi käyttää, kunhan pyyhkäisee enimmät marinadit pois.Anuhttps://www.blogger.com/profile/17016075380329983644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post-11734701276199672232017-02-02T21:59:21.107+02:002017-02-02T21:59:21.107+02:00Näissä koivissahan on nahka päällä. Poistatko sen ...Näissä koivissahan on nahka päällä. Poistatko sen ennen paistamista Meinaan, että saako niihin makua vain nahan päälle maustamalla ? Vaikuttaa maukkaalta ja suht helppotekoiselta. Kiitti kivasta ohjeesta. t. EllaAnonymousnoreply@blogger.com