tag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post4673009657050157214..comments2024-02-13T09:41:28.931+02:00Comments on Kääpiölinnan köökissä: Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen - juhannuksen kakkukatastrofi vol 1Anuhttp://www.blogger.com/profile/17016075380329983644noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post-70364888367185843972014-06-28T12:28:58.242+03:002014-06-28T12:28:58.242+03:00Kerro sitten miten onnistui, jos uudelleen testaat...Kerro sitten miten onnistui, jos uudelleen testaat :) Voi tottakai saat linkittää blogini. Sehän on vain kunnia :) Täytyy käydä tutustumassa ajatuksella myös sun blogiin, jahka tämä rokkiviikonloppu on lusittu. Anuhttps://www.blogger.com/profile/17016075380329983644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post-30446700582026621052014-06-27T19:37:59.305+03:002014-06-27T19:37:59.305+03:00Hei vielä uudelleen :) Saanko linkittää sinut blog...Hei vielä uudelleen :) Saanko linkittää sinut blogiini? Sinulla on täällä aivan ihania juttuja ja kokkailuja, joita haluan kyllä jatkossakin seurailla tiiviisti :)Anne - Liian hyväähttp://liianhyvaa.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post-89392260160193675832014-06-27T18:40:28.703+03:002014-06-27T18:40:28.703+03:00Anu, jäi kokeilematta uudelleen tuo ohje, otti sen...Anu, jäi kokeilematta uudelleen tuo ohje, otti sen verran pohojalaiseen ylpeyteen :) Leivoin pikaisen levykakkupohjan ja tein kakun omaan tyyliini. Nyt kun aikaa on vähän kulunut, voisin jo kokeilla uudelleen :)Anne - Liian hyväähttp://liianhyvaa.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post-60991141995657543032014-06-26T23:41:22.143+03:002014-06-26T23:41:22.143+03:00Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa, joka näiden k...Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa, joka näiden kakkujen kanssa säheltää :) Mutta voin vain kuvitella sen harmistuksen, kun kakun sait uunista ulos. Kokeilitko uudestaan?Anuhttps://www.blogger.com/profile/17016075380329983644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post-84272834103000352362014-06-26T21:06:41.535+03:002014-06-26T21:06:41.535+03:00Kyllä tässä joutuu itse kukin liittyä tähän epäonn...Kyllä tässä joutuu itse kukin liittyä tähän epäonnistuneiden kokeilujen kerhoon :) Tein menneellä viikolla ihan uudenlaista täytekakkupohjaa, johon laitettiin rasvaa - ja tuloksena oli vain painokelvotonta tekstiä ja kakkuvuoka, jonka keskellä lötkötti reunoista paistunut syvä kraateri. Ei ihan näyttänyt samalta kuin mallina ollut Kotilieden kinuskikakku...Anne - Liian hyväähttp://liianhyvaa.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post-62533916187212855252014-06-23T23:03:37.306+03:002014-06-23T23:03:37.306+03:00Mulla näitä epäonnisia päiviä tuntuu olevan aika u...Mulla näitä epäonnisia päiviä tuntuu olevan aika usein :D Osaan lienee syynä vaikeus keskittyä siihen mitä tekee, kun pikkumies oikein säätää ympärillä. <br /><br />Tuota glukoosisiirappia voisi kyllä kokeilla! Tuohon kinuskiin lisäsin lopuksi pikkuisen voita, mutta ei se ainakaan siinä vaiheessa enää auttanut. Jos kokeilet, niin kerro saatko onnistumaan :)Anuhttps://www.blogger.com/profile/17016075380329983644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post-69810211186953836982014-06-23T13:55:02.674+03:002014-06-23T13:55:02.674+03:00"Kiva", että muillakin on tuollaisia epä..."Kiva", että muillakin on tuollaisia epäonnen päiviä! ;D Kun yksi asia menee päin honkia, niin sen jälkeen yleensä kaikki muutkin jutut pistävät vastaan. Onneksi yleensä seuraavana päivänä sujuu taas paremmin :) Mulla ei ole oikeastaan koskaan onnistunut kakun päälle keittämäni kinuski, vaikka kermaan olenkin keitellyt. On kakun päällä ihan hyvännäköinen, mutta menee jääkaapissa aina jostain kumman syystä ihmeen rakeiseksi.. En tiedä, auttaisko pieni tippa glukoosisiirappia tuohon, se kun estää sokerin kiteytymistä... Olen itsekin joskus koittanut tehdä kinuskin maitoon ja siitä tuli selvästi erilaista kuin kermaan tehdystä. Tuo johtuu ymmärtääkseni siitä, ettei maidossa ei ole niin paljon rasvaa kuin kermassa, niin koostumuskin on hieman eri. En tiedä mahtaiskohan pieni rasvalisä auttaa. Hmm. Nyt tekisi mieli heti sännätä testailemaan asiaa :|Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post-35194544368538849182014-06-22T21:01:52.682+03:002014-06-22T21:01:52.682+03:00Löysin tuon maitoon tehtävän kinuskiohjeen jostain...Löysin tuon maitoon tehtävän kinuskiohjeen jostain Kotilieden keittokirjasta, mutta en enää muista mikä se noista oli. Jos yhtään ohjetta oikein ymmärsin, niin tuo oli kakun päälle kaadettavaa mallia. Jatkossa taidan tehdä kiltisti kermaan, se kun yleensä onnistuu. <br /><br />Ei näistä kyllä aina ota selvää, joskus vaan kaikki menee pieleen. Onneksi tosiaan oli omalle sakille tehtävä kakku, ettei sen puolesta käynyt kovin suurta vahinkoa. :)<br /><br /><br /><br />Anuhttps://www.blogger.com/profile/17016075380329983644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5213955634180936545.post-44265691931316143092014-06-22T19:50:04.914+03:002014-06-22T19:50:04.914+03:00Joskus käy niin, ettei mikään onnistu, mutta etiäp...Joskus käy niin, ettei mikään onnistu, mutta etiäpäin sanoi mummo lumessa! Mä epäilen tota maidosta tehtyä kinuskia, en ole koskaan sellaista nähnytkään. Googlasin vähän ja Kinuskikissan Kinuskifoorumilta löytyi kevytmaitoon tehty kinuskikuorrute, joka kaulittaan! Oliskohan tuo tarvinnut kaulia ja sitten siirtää kakun päälle? Ei näistä kokkailuista silti aina tiedä minkä takia joku menee pieleen. Mulla meni tosi paljon munia hukkaan tossa ennen juhannusta, kun en millään meinannut saada keltuaisia ja valkuaisia eroteltua, ajattelin, että tähänkö tää homma nyt kaatuu, mutta kävin hakemassa kaupasta vähän parempia munia, niin johan onnistui!Eijahttps://www.blogger.com/profile/05660782537420840385noreply@blogger.com