10. toukokuuta 2016

Kaikki tiet vievät Torikeskukseen...


Joskus kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Niin tässäkin tapauksessa, kun saan ilolla esitellä teille viime viikolla napsittua kuvasatoa. 

Viime perjantaina kokoontui iloinen joukko SObloggaajia Seinäjoen Torikeskuksen toiseen kerrokseen. Suuntana oli kaksi ihanaa sisustusliikettä sekä hiljan avattu ihana pieni kahvila. Paljon voisin näistä paikoista, tavaroista ja herkullisista vohveliannoksista kertoilla, mutta annetaan kuvien puhua puolestaan! No, enhän mä ihan hiljaa voi olla, joten ehkä pieni tarinan tynkä on paikallaan... 

Ensimmäisenä tutustumiskohteena oli sisustustavaroita ja -tekstiilejä myyvä Glo Interior. Voin kertoa, että kauppa oli täynnä sellaisia esineitä, jotka kelpuuttaisin riemumielin kotiini. Jos lompakko antaisi myöten, tekisin mielelläni täystyhjäyksen tupaan ja hankkisin uudet tavarat tilalle. Niin ihania astioita, tekstiilejä ja pikkutavaroita kaupasta löytyi. 







Glo Interiorin valikoimiin kuuluu mm. Bloomingvillen, Nicolas Vahen sekä Nordalin tuotteita. Jos et  itse pääse paikalle, käy kurkkaamassa liikkeen verkkokauppaa.




Nämä kellot on niiiiin ihania!



Seuraavaksi matka jatkui käytävän toisella puolella olevaan sisustus- ja lahjaliike Sapiraan. En tiedä mistä johtuu, mutta täälläkin marssin ensimmäisenä upeita astioita notkuvan pöydän ääreen. Ne mukit, kupit, soppakulhot.... Voi kun saisin ne kaikki! Eikä Riviera Maisonin huonekalutkaan olisi hullumpia! 








Upeiden tuotteiden lisäksi Sapirasta voit kysyä kehystyspalvelua, sisustussuunnittelua tai vaikka shoppailuiltaa isommalle porukalle. Valikoimaan kuuluu myös Sapiran omia tuotteita, jenkkityyliset kattoon kiinnitettävät keinut, hauskat säädettävät hanaviinitelineet ja paljon muuta. Paikallinen käsityötaito ilahduttaa aina! Jos mulla olisi iso terassi, olisi sinne pakko saada tuollainen kahden istuttava keinu. 




Kun pää oli tarpeeksi pyörällä näistä kauniista esineistä, oli aika siirtyä viereiseen kahvilaan herkuttelemaan belgialaisilla vohveleilla. Widam cafe on suhteellisen uusi tulokas, mutta kannattaa kyllä käydä tutustumassa! Tarjolla on niin suolaisia kuin makeitakin vohveleita, muita herkkuja unohtamatta. Belgialaiset vohvelit ovat paksuja, rapeita ja todella hyvän makuisia. Kun lisäksi tarjolla on mansikoita, vaniljakastiketta ja siirappia, on kokonaisuus loistava! Täytteet voit tosiaan valita mielesi mukaan... Mutta varaudu siihen, ettei valinta tule olemaan helppo, tarjolla kun on paljon hyviä vaihtoehtoja. Jos kaupunkilounaita harrastaisin, olisi suolainen vohveli erinomainen valinta. Lisäksi kahvilan omistaja oli niin valloittava persoona, että pelkästään hänen vuoksi kahvilaan on päästävä uudelleen. ♥


Maistuisiko belgialainen vohveli vaniljajäätelön, siirapin ja mansikoiden kera?

Tai suklaajäätelöllä ja kinuskikastikkeella?



Kahvilan sisustuksesta on vielä mainittava muutama sananen. Kahvilan ulkoinen olemus on varsin hillitty ja maanläheinen. Omalla tavallaan aika rauhoittava, etten sanoisi. Kaiken kiireen keskellä tällaisessa paikassa on mukava viivähtää hetkinen.





Iso kiitos vielä Glo Interiorille, Sapiralle sekä Widam Cafelle, että saimme tulla tutustumaan! Käykäähän muutkin, jotka Seinäjoella asutte tai täällä muuten vain käytte. Kiitos myös SOblogien naisille mukavasta illasta. ♥

3 kommenttia:

  1. Huomaan, että meillä on aika samanlainen maku astioiden suhteen! Itsellä nimittäin silmä kiintyi samoihin juttuihin mitä sullakin! :) Ihan superihania nuo ton ekan kuvan astiat. Ja sit silmiin osui jotain ihanaa kalakuvioitua... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa ketä ajattelin heti, kun nuo kalat näin? :D:D Liikkeissä oli paljon muutakin ihanaa, mutta oli pakko valita vaan muutama juttu, mitä esitellä. Kuvia tuli otettua kyllä melkoisesti.

      Poista
  2. Oi kuinka ihania juttuja kaikissa kuvissa. Kyllä mullekkin olis kelvannut moni asia.
    Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
    Oikein hyvää tiistai päivää sulle.

    VastaaPoista