21. marraskuuta 2017

Ihana, helppo broileri-pastavuoka

Hei, nyt löytyi ihanan helppo ja ihan hyvä arkiruokaohje, joka valmistuukin vielä suht nopsaan. Ohjeen oon alunperin kopsannut mappeihini jostain lehdestä, ja soveltelin siitä sitten meille sopivan version. Pastakastiketta voi vaihdella mielensä mukaan, mutta itse tykkään kovasti tuosta Pirkan mascarponea sisältävästä pastakastikkeesta. Kermankin voi hyvin korvata vedellä, jos siltä tuntuu.



Broileri-pastavuoka

300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
öljyä
suolaa
pippuria
5 dl täysjyvämakaronia
3 dl vettä
2 dl ruokakermaa
1 prk (390g) mascarpone-pastakastiketta 
juustoraastetta

  Ruskista broilerisuikaleet kevyesti öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada broilerit ja keittämätön makaroni voideltuun vuokaan. Sekoita vesi, ruokakerma ja pastakastike tasaiseksi ja kaada seos vuokaan. Sekoita varovasti.
  Kypsennä 225 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Ota vuoka pois uunista, ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä vielä n. 15 minuuttia, tai kunnes makaroni on kypsää. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa raikkaan salaatin kera.



5 kommenttia:

  1. Mun piti loppuviikosta tehdä lasagnea, mutta taidankin testata tätä! Kiitos reseptistä! :)

    VastaaPoista
  2. Kastikkeen kun sekoittaa vuoassa ennen makaronin ja broilerin lisäystä, säästyy jopa tiskiäkin sen lisäksi että tämä on näin helppo ruoka :-D Kiitoksia tästä makumaailmasta.

    VastaaPoista
  3. Kiva ja helppo ohje! Lapsille ei ole broileri oikein aiemmin maistunut, mutta tässä maistui heillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että ohjeesta on ollut iloa! Ja aina positiivista, kun lapset saa syömään jotain mistä eivät yleensä niin piittaa. Kahden "hieman" nirson lapsen äitinä ymmärrän tämän oikein hyvin. :D

      Poista