21. marraskuuta 2017

Ihana, helppo broileri-pastavuoka

Hei, nyt löytyi ihanan helppo ja ihan hyvä arkiruokaohje, joka valmistuukin vielä suht nopsaan. Ohjeen oon alunperin kopsannut mappeihini jostain lehdestä, ja soveltelin siitä sitten meille sopivan version. Pastakastiketta voi vaihdella mielensä mukaan, mutta itse tykkään kovasti tuosta Pirkan mascarponea sisältävästä pastakastikkeesta. Kermankin voi hyvin korvata vedellä, jos siltä tuntuu.



Broileri-pastavuoka

300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
öljyä
suolaa
pippuria
5 dl täysjyvämakaronia
3 dl vettä
2 dl ruokakermaa
1 prk (390g) mascarpone-pastakastiketta 
juustoraastetta

  Ruskista broilerisuikaleet kevyesti öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada broilerit ja keittämätön makaroni voideltuun vuokaan. Sekoita vesi, ruokakerma ja pastakastike tasaiseksi ja kaada seos vuokaan. Sekoita varovasti.
  Kypsennä 225 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Ota vuoka pois uunista, ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä vielä n. 15 minuuttia, tai kunnes makaroni on kypsää. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa raikkaan salaatin kera.



2 kommenttia:

  1. Mun piti loppuviikosta tehdä lasagnea, mutta taidankin testata tätä! Kiitos reseptistä! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...