13. marraskuuta 2017

Kebablastuilla täytetty nyhtöleipä ♥

Meillä ei tänäkään vuonna tehty isänpäiväkakkua, vaan kakun virkaa toimitti liian kauan uunissa olleet, kuivahtaneet suklaamuffinssit. Sanomattakin selvää, ettei niiden ohjetta blogissa nähdä. Onneksi anoppi hoiti kakkupuolen tänäkin vuonna, jottei tuo ukko jäänyt aivan kakutta. Muksun tekemä isänpäiväkorttikin unohtui perjantaina eskariin, joten vähän nyt onnahti tämä miehen muistaminen ja lahjominen... Ehkä me saadaan anteeksi. 

Eilen oli tarkoitus tehdä iltapalaksi kebablastuilla täytetty nyhtöleipä, mutta anopin ruokapatojen jäljiltä väki oli niin kylläistä, ettei sitä olisi kukaan syönyt. Siksi jätin leivän suosista tälle päivää. Vastaavia leipiä ja sämpylöitä on tullut tehtyä jo vuosia sitten, mutta blogiin saakka ei ole tainnut päästä kuin yksi grilliversio.

Toisesta päästä leipää jätin kebabit pois, että sai tyttökin tätä maistaa. Mikään kaunistushan tämä ei ole, mutta onneksi maku on kohdillaan!




Kebablastuilla täytetty nyhtöleipä (pull apart bread)

1 maalaisciapatta
1 rs (200g) paprika-chilituorejuustoa
n. 100 g kebablastuja
½-1 pieni tomaatti
juustoraastetta

  Leikkaa leipään ristiviillot, jotka ulottuvat lähes pohjaan saakka. Nosta leipä reilun foliopalan päälle. Levitä tuorejuusto viiltoihin. Täytä viillot kebablastuilla, ohuilla tomaattiviipaleilla ja lopuksi vielä juustoraasteella.
  Kääri leipä folioon ja kypsennä 200 asteisessa uunissa ensin n. 15 minuuttia. Avaa folio ja jatka kypsentämistä vielä 10-15 minuuttia, tai kunnes juustoraaste sulaa. Tarjoa heti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti