18. helmikuuta 2019

Pienten poikien toivekakut - Fortnite & Batman!

Viime vuonna sain tehdä aika monta synttärikakkua, niin tytöille, pojille kuin ihan aikuisillekin. Suurin osa on edelleen julkaisematta, mutta josko niistä edes jokusen saisi joskus tänne blogiinkin saakka. Pakko kyllä myöntää, että kaikista kakuista en tarkkoja reseptejä pysty enää jakamaan, mutta josko nuo kuvat edes inspiroisi jotain. 

Tänään voisin esitellä parit poikien synttärikakut. Toinen kakuista meni kolmen veljeksen yhteissynttäreille, toinen yhden pienen pojan synttärijuhliin.

Fortnite taitaa olla vieläkin aika kova juttu noiden poikalasten keskuudessa. Ainakin meillä pelistä puhutaan vähän väliä, vaikken olekaan meidän juniorin antanut tuota peliä pelata. Silti oli ihan kiva saada tehda  aiheeseen liittyvä kakku. Kakun ulkonäön suhteen sain vapaat kädet, joten pidin sen aika simppelinä. Kakussa on seitsemän munan pohja, välissä mansikka-valkosuklaatäyte. Päällä sokerimassa ja massan alla voikreemi.Toinen, Batman-aiheinen kakku, piti sisällään seitsemän munan gluteenittoman pohjan, mansikka-mascarponetäytteen, vaniljan makuisen voikreemin ja sokerimassapäällisen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti