3. huhtikuuta 2020

Vaahterasiirapilla makeutettu marjarahka

Alkuviikosta innostuin tekemään pitkästä aikaa marjarahkaa. En edes muista, koska olisin viimeksi moista saanut aikaiseksi. Ehkä vähän harmikin, että nämä tällaiset helpot ja nopeat välipalat/jälkiruoat unohtuu tyystin. Siis meikäläiseltä. Moni muu näitä varmasti tekee tämän tästä. Tavanomaisen sokerin sijaan makeutin rahkan tällä kertaa vaahterasiirapilla ja murustelin joukkoon muutaman paketin pohjalle jääneen keksin.


Marjarahka

2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
3/4 dl vaahterasiirappia
2 dl pakastemustikoita
2 dl pakastevadelmia
4 Belvita-keksiä

  Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. Lisää rahka ja vaahterasiirappi ja jatka vatkaamista, kunnes seos on napakkaa. Kääntele joukkoon kohmeiset marjat sekä murskatut keksit.


2 kommenttia:

  1. Kiitos kun muistutit, en edes muista koska meilläkään olisi rahkaa syöty. Ja kiva kuulla että vaahterasiirappi toimi hyvin makeutuksessa. Sitä löytyy aina kaapista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tästä oli iloa. :) Kummasti nämä vanhat hyvät ohjeet tuppaa unohtumaan itsekultakin.

      Poista