2. marraskuuta 2015

Happy happy Halloween! - kurkistus upeaan Kurpitsa Villaan!

Lauantaina sain kunnia vierailla mielettömän upeassa paikassa, nimittäin Kurpitsa Villassa, yhdessä muiden SObloggaajien kanssa. Hieman jännityksen sekaisin tuntein valmistauduin juhliin, sillä yhtä lukuun ottamatta, kaikki olivat mulle täysin vieraita. Mutta kun paikalle pääsin, totesin jännittämisen olevan turhaa. Paikalla oli aivan ihania naisia, joiden joukossa tunsi olonsa lähinnä kotoisaksi! Kiitos Marikalle ja kiitos teille kaikille ♥ 

Mua on jo jonkin aikaa ahdistanut kaikki se ylitsepursuava kauhu, mitä halloweeniin liitetään. Tämä vierailu avasi silmäni ja näytti, miten kyseistä juhlaa voi juhlia kauniisti ja tyylikkäästi! Ei sanoin, eikä kuvin voi kertoa sitä, miten upeaksi Marika oli kotinsa loihtinut! Se TÄYTYY kokea itse! Mutta jotta edes vähän pääsisitte mukaan tunnelmaan, on alla joitain kuvia Kurpitsa Villasta. 
Päivä alkoi ensin pienellä askartelutuokiolla Marikan työpajassa. Minä en ole mikään askarteluihminen, ei sillä, etten tykkäisi, en vain osaa. Mutta onneksi annettu tehtävä oli niin helppo, että jopa minä siitä selvisin kunnialla. Askartelimme siis kynät alumiinia, puutikkua ja roudateippiä hyväksi käyttäen. Enhän minä sillä kynällä mitään kovin taidokasta saanut aikaan, mutta jotain kuitenkin. Marika järjestää mm. kalligrafiakursseja ja siitä puolesta voit käydä lukemassa Marikan toisesta blogista osoitteessa marikakk.blogspot.fi.
Työpajalta matka jatkui Kurpitsa Villan puolelle. Huomaa, että bloggaajat olivat asialla, sillä ensimmäinen vartti taisi mennä väistellessä toisten kameroita ja kuvatessa upeita koristeita. 
Kuvaustuokion jälkeen oli aika siirtyä upeasti katetun pöydän ääreen nauttimaan erilaisia herkkuja. Tarjolla ollut kakku oli yksi upeimmista, mitä olen koskaan nähnyt! 

Juustokakut kupeissa


Valitettavasti kaikki kiva päättyy aikanaan ja illan hämärtyessä oli pakattava kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnattava hautausmaan kautta kotiin. Kiitos Marika, oli hurjan kivaa!
SOblogeja, siis etelä-pohjanmaalaisia bloggaajia, voit seurata mm. Facebookin kautta! Käykäähän kurkkaamassa! Mukana on monta mielenkiintoista blogia hyvin eri aihealueilta. Samalla voit käydä osallistumassa kivaan isäinpäiväarvontaan!

7 kommenttia:

 1. Upealta näyttää. Halloweenia en ole juhlinut itse koskaan, mutta ehkä nyt on aika aloittaa. Tuonne en valitettavasti kerinnyt mukaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen vanhaan jaksoin järjestää muksuille aina jotain, mutta nyt pari vuotta on jäänyt halloween-jutut kotona aika vähälle. Voi kun olisit päässyt, olisi ollut kiva nähdä!

   Poista
 2. Onpas huikean näköistä teillä ollut! Ja miten paljon halloween koristeita! :D Ihan paras koriste on nuo sojottavat jalat korkokenkineen terassilla! ;D Taitava ihminen tämä Marika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä täysin samaa mieltä! Uskomattoman taidokkaasti koristeltu koti ♥ Tuolla todellakin pääsi hyvin tunnelmaan.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä niin mielettömän upea ♥ Voisin aivan hyvin asua tuollaisessa paikassa lopun elämääni!

   Poista
 4. :) Fiilistelen vielä tänäkin vuonna tätä viimevuoden juhlaa, kyllä meillä oli mukava ilta! Tänä vuonna täytyy keksiä taas jotain uutta....

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...