11. helmikuuta 2018

Pienen pojan Nerf-kakku

Viime kuun loppupuolella sain tehdä kakun erään nuoren miehen synttäreille. Koska Nerf on pojan mielestä kova juttu, toivottiin samaa teemaa myös kakkuun. Päivänsankari heitti toiveen, että kakussa olisi isä ja poika ampumassa toisiaan Nerf-pyssyillä, mutta valitettavasti joutui tyytymään paljon yksinkertaisempaan kakkuun. Jälkikäteen ajatellen tuon olisi kyllä voinut toteuttaa siten, että olisi tehnyt isän ja pojan nojailemaan kakun reunaa vasten jonkinlaiset pyssyt kädessään.



Kakussa on viiden munan kaakaopohja, kostukkeena vaniljasokerilla maustettu maito, päällä vaniljainen voikreemi ja täytteenä samainen suklaa-kinuskitäyte kuin aiemmin tehdyssä Yoshi-kakussakin. Koristeet on tehty sokerimassasta. Kreemipinta jäi ärsyttävän epätasaiseksi, mutta ei voi mitään. Toivottavasti kakku oli kuitenkin syötävää! 



Paljon onnea päivänsankarille vielä näin jälkikäteen! ♥


8 kommenttia:

  1. Oi miten hieno kakku❤ Onnitteluja sankarille:)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. ruma miten kehtaat edes laittaa tuommoisen kuan nettiin


      Poista
    2. No eipä kaikesta tarvi tykätä. Päivänsankarille tämä aikoinaan kelpasi ja se onkin ainoa mielipide, jolla on mulle merkitystä. 😊

      Poista
    3. Niin ja hyvin kehtaan julkaista tällaisen kuvan. Netistä löytyy kuvia aina superkauniista tosi pelottaviin. Minä en yöuniani tämän kuvan takia menetä, toivottavasti et sinäkään.

      Poista