20. toukokuuta 2019

Pienten poikien Batman-kakut ♥

Huhtikuussa sain toteuttaa yhden pojan toiveen Batman-kakusta. Päivänsankari toivoi kovasti, että kakun päältä löytyisi Batman, Robin ja joku pahis. En nyt muista oliko tuota pahista tarkemmin määritelty, mutta Jokerin sai. 

Kakussa on samainen mansikkarahka-suklaatäyte kuin oman pojan synttärikakussakin. Päälle toivottiin kermavaahtoa ja koristeet on sokerimassaa. 


Kakun reunoilla olevat talot oli aikalailla viime hetken idea ja vähän jännitti, että kuivuvatko tarpeeksi ennen koristelua. Talojen taakse sivelin sulaa suklaata, etteivät heti pehmenisi. 


Maaliskuussa sain tehdä vastaavanlaisen kakun sukulaispojalle. Tässä täytteenä oli muistaakseni vaniljainen kermavaahto, mansikkahillo ja mansikat. Mutta en mene vannomaan. :D Kakun päällä oli kuitenkin kermavaahto ja maitosuklaaganache. Tämä kakku oli gluteeniton.2 kommenttia:

  1. Ei vitsi miten upeita nuo hahmot on!! Mä en käsitä miten saat näperrettyä noin upeita hahmoja!! Oikein monta kertaa pysähdyin katsomaan kuvia ja ihmettelin pieniä yksityiskohtia. Sun pitäis pitää joku kurssi tälläisten pikkuhahmojen tekemiseen. Mä olisin heti tulossa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siinä olisi kurssilaisilla ihmettelemistä, kun kuuntelisivat sitä manailua, mitä välillä hahmoja tehdessä kuuluu. :D

      Poista