30. toukokuuta 2019

Kakkuja arkistojen kätköistä osa 7 - 60-vuotiskakku ♥

Mun tämän viikonlopun leipomukset on niin hyvällä mallilla, että ehdin kuin ehdinkin saada yhden kakkujutun julki vielä tämän kuun aikana. Kuvittelin, että koko loppuviikko menisi tiiviisti köökin puolella, mutta jotenkin hommat on sujuneet varsin vauhdikkaasti. Huomenna tosin on edessä se pahin rupeama, joten vielä ei voi huokaista helpotuksesta.

Tässä välissä on pakko kuitenkin esitellä teille kakku, jonka sain tehdä erään herran 60-vuotissynttäreille. Toiveissa kuulemma oli kakku, jossa olisi sydämiä ja kultainen 60, mutta lapset olivat sitä mieltä, että joku muu sopisi päivänsankarin huumoriin vähän paremmin.... Ja tällainen siitä sitten tuli. :D 


Kakussa on kahdeksan munan sokerikakkupohja, kinuski- ja mansikkavaahto ja päällä kerma. Kinuskivaahdon päällä on vielä tilkka itse keitettyä kinuskikastiketta raitoina. Koristeista sain tarkat ohjeet päivänsankarin tyttäreltä ja koristeet on kaikki sokerimassaa.


Pakko sanoa, että tätä kakkua oli todella hauska tehdä, vaikka vähän pelottikin mitä kakun saaja tästä tuumaa. :D Onnea vielä päivänsankarille näin jälkikäteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti