Kääpiölinnan menu - 4 viikon ruokalistat

Kääpiölinnan köökissä viikon ruokalista suunnitellaan yleensä etukäteen. Ja tässä tapauksessa äidin sana painaa aika paljon. Joskus, tosin aika harvoin, muistan kysyä muidenkin ruokatoiveita. Lista vähentää stressiä aiheesta "mitä tänään syötäisiin" ja helpottaa kummasti kauppareissuja. Tyttökin saa etukäteen tietää, koska kannattaa syödä koulussa hyvin. Jatkossa menu löytynee täältäkin, niin kaverit tietää koska kannattaa tulla kylään :)

VIIKKO 2:

Maanantai: Teriyakibroileri
Tiistai: Jauhelihakastike ja muusi + kasvis-fetapihvit
Keskiviikko: Pekonilohi ja muusi
Torstai: Chili con carne
Perjantai: Lempeä broilerikeitto
Lauantai: Kinkkupasta
Sunnuntai: Porsaanrulla ja muusi
2 kommenttia:

 1. Minäkin tein uudenvuoden lupauksen ja päätin ryhtyä tähän samaan menusuunnitteluun. Nyt on jo melkein koko tammikuu suunniteltu. Toki on pistetty muutama varapäivä, jos vaikka löytyy joku ehdottomasti kokeiltava resepti tai isäntä sattuisi saamaan sitä taimenta, joka pitäisi heti kokata.
  Säästää kyllä huomattavasti aikaa, omia hermoja ja rahaa tuo ruokien etukäteissuunnittelu. Ja etenkin näin kun asuu reilun kymmenen kilsan päässä lähimmästä kaupasta, on ihan hyväkin ettei tarvitse joka päivä ravata kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa :) Kyllä tuo helpottaa arkea kummasti ja luulisi tulevan halvemmaksikin ostaa ruoat suunnitellusti. Välillä toki meilläkin suunnitelmat muuttuu ja haetaan esim. pizzaa, mutta sitten sille päivää suunniteltu ruoka siirtyy vaan seuraavaan päivään. Tai jos aineksia ei vielä ole ostettu, niin saattaa jäädä kokonaan tekemättä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...