23. elokuuta 2011

Ensimmäinen yritys

Tänään se iski. Nimittäin idea ruokablogista, joita on taatusti netti pullollaan. Kun kerran tykkään kokeilla kaikkea uutta, niin kiusataan niillä kokeiluilla sitten muitakin. Useimmiten se on perhe ja sukulaiset, jotka joutuvat kokeilujen koekaniineiksi. Vielä ei oo pitsaa haettu sen takia, että ruoka olisi syömäkelvotonta. Laiskuuksissa kylläkin :) Vaikka kokkailua ja leipomista rakastankin, niin täytyy myöntää, että aina ei vaan jaksa. Suotakoon sekin aina välillä.

Tämän päivän kokeiluvuorossa oli Mahtipihvi venäläisittäin kera kermakastikkeen, lokoperunoiden ja täytetyn pakastepatongin. Taisi siinä vähän suolakurkkua, punajuurta ja tomaattiakin olla tarjolla. Suunnittelmissa oli hakea perunat omasta maasta, mutta aikataulun pettämisen vuoksi turvauduin pakastimen antimiin. Lisähaastetta kokkailuun toi Aatos-poika. Samalla kun väsäsin tuota isoa pihviä, syötin pojalle hedelmäsoseet ja maidot. Siis pari lusikallista sosetta suuhun, kananmuna pihvitaikinaan, pari lusikallista sosetta, taikinan sekoitus ja sitä rataa. Kastiketta tehdessä muu perhe onneksi kotiutui ja sain luovuttaa olkapäällä röyhtäystä odottavan pojan isänsä hellään huomaan. Mutta onnistui se ruoka kaikesta huolimatta. Ainakaan kukaan ei uskaltanut valittaa ja kylläisiltä nuo vaikuttivat.

Nyt voisi olla hyvä hetki päästää ylikierroksilla käyvät aivot lepäämään. Innostuivat niin kovasti tästä blogijutusta. Ideoita pyörii päässä vähän turhankin vinhaan. Mitään en tästä jutusta tiedä, mutta opettelu jääköön tuleville päiville. Ja kun kotiäiteily on huomattavasti vaikuttanut kirjalliseen ulosantiin, niin alku saattaa olla hieman takkuista. Mutta ehkä tämä tästä alkaa sujua :)

2 kommenttia:

  1. jee! täällä ainakin luetaan joka postaus <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Sama juttu, aina luetaan! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...