13. lokakuuta 2015

Osallistu arvontaan ja voita liput Kätevä&Tekevä-messuille Lahteen!

Huomio Lahti ja lähiseutu, tai miksei muutkin messuista kiinnostuneet! Oletko suunnistamassa Kätevä&Tekevä-messuille lauantaina 31.10. tai sunnuntaina 1.11.? Nyt on hyvä tilaisuus osallistua arvontaan, jossa voit voittaa lipun itsellesi ja kaverillesi vapaavalintaiselle messupäivälle! Lippusettejä on jaossa kaksi kappaletta.

Messujen ohjelmatarjonta on huikea. On käsitöitä, nukkemessua, vanhoja leluja, lennokkinäytöksiä ja monenlaisia työpajoja. Ilahduttavaa on myös Nenäpäivän näkyminen monin eri tavoin. Jos itse pääsisin paikalle, suuntaisin ehdottomasti Keittiömaailman näytöskeittiöön! Tästä ei monikaan taida olla kovin yllättynyt. :)

Ohjelmaan voit tutustua tarkemmin Lahden Messujen sivuilla.

ARVONNAN SÄÄNNÖT


Ja sitten arvonnan sääntöihin! Osallistua voit kommentoimalla tätä postausta kertomalla kummalle päivälle liput haluat. Jos haluat, voit toki paljastaa kenet ottaisit messuille mukaan tai mikä messuilla kiinnostaisi eniten, mutta pakko ei ole. Jätäthän kuitenkin sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajiin yhteyttä arvonnan jälkeen. Korvaa @-merkki (at)-merkinnällä, jos vaikka saisit vähän vähemmän roskapostia.

Arvontaan voit osallistua sunnuntaihin 25.10.2015 klo 18 saakka. Arvonta suoritetaan heti tämän jälkeen. Voittajille ilmoitan henkilökohtaisesti ja ilmoitan voittajat myös blogissa. Tarkkeilethan siis sähköpostiasi! Jos voittajiin ei saada yhteyttä torstaihin 29.10. mennessä, suoritan arvonnan uudelleen.

Liput lahjoitti Lahden Messut Oy


Onnea arvontaan!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...