20. maaliskuuta 2017

Kahvilla kerran - esittelyssä sisustuskahvila Ruufus ♥

Tiesitkö, että Seinäjoen keskustasta löytyy uskomattoman suloinen sisustuskahvila, Ruufus nimeltään, jossa kaikki herkut on gluteenittomia? Minä tiesin kyllä kahvilan olemassaolon, mutta koskaan en ollut ehtinyt piipahtamaan sisälle. Sitä en tiennyt, että kahvila tosiaan tarjoaa vain ja ainoastaan gluteenittomia herkkuja. Ja löytyypä vitriinistä kuulemma aina joku raakakakkukin! Kahvila sijaitsee kiven heiton päässä asemasta eli sopii varsin mainiosti piipahduspaikaksi myös Seinäjoella junaa vaihtaville. Aika tarkalleen kuukausi sitten pääsin muiden SObloggaajien kanssa tutustumaan kyseiseen kahvilaan. Alla pieni pintaraapaisu kahvilan tarjonnasta. Suosittelen kuitenkin, että marssit itse paikan päälle tutustumaan. Et varmasti kadu!

Kahvilan vitriinistä löytyvät herkut valmistetaan paikan päällä omistajien voimin. Kuten aiemmin mainitsin, kakut ovat gluteenittomia, ja aivan älyttömän herkullisia! Nappasin kuvan vitriinistä vasta sen jälkeen, kun joukko ahneita bloggaajia oli ehtinyt tyhjätä lautasista valtaosan. Tarjolla oli niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja, sitä raakakakkua unohtamatta. Itse päädyin maistelemaan suklaakakkua, joka todellakin oli suussasulavaa! Tässä kahvilassa saa unohtaa kuivat, mauttomat pakastekäntyt, sillä jokainen kakku on taatusti rakkaudella tehty.

Lounasaikaan kahvilassa on tarjolla kahdenlaista keittoa. Hintakaan ei päätä huimaa, mutta enhän minä sitä enää muista. Onneton kun menin hukkaamaan kaikki mukaan ottamani lappuset. Kahvilan Facebook-sivuilta voit seurata mitä keittoa on milloinkin tarjolla. 

Kahvilassa asiakas palvellaan alusta loppuun. Itse ei tarvitse kahveja kaadella, tahi siivota jälkiään, sillä henkilökunta pitää tästä huolen. Tällaiselle huonokätiselle ilahduttava tieto oli myös se, että tarvittaessa kantavat kahvit sun muut pöytään. Tällä kertaa selvisin siitä itse, mutta huonoina päivinä tällaisessa apu on tervetullutta. Varmasti apua saisi muuallakin, mutta sen pyytäminen on aina mukamas yhtä hankalaa. Täällä uskallan jatkossa pyytää apua, jos tarve vaatii.
Kahvila ei tosiaan ole pelkkä kahvila, vaan samassa on myös sisustusliike. Pöydiltä löytyi jos jonkinlaista ihanaa tavaraa, saippuoita, makukahveja sekä Compagnie de Provencen Terra-tuotteita, joista viime kesänäkin kirjoittelin. Jos oikein kuulin, niin Ruufus on Seinäjoella ainoa paikka, josta näitä tuotteita saa. Kuukaudessa valikoima sisustustavaroiden suhteen on varmasti muuttunut, joten käy paikan päällä kurkkaamassa mitä kivaa kahvilasta tällä hetkellä löytyy. 


Pakko muuten mainita vielä, että kahvilaan on tervetulleita myös hyvätapaiset koirat! Ja jos et koirakaveria halua ottaa mukaan, voit ostaa tuliaisiksi koirille sopivia herkkuja. 
Iso kiitos vielä kahvilan omistajille, että saatiin teillä vierailla! Taatusti tulen toistekin. :)

P.s. Kahvilasta voit tilata kakkuja myös kesän juhliin! 


2 kommenttia:

  1. Kiitti vinkistä, tuohon kahvilaan on pakko joskus päästä käymään. Ehkä mennään joskus yhdessä..? :) Pointsit gluteenittomuudesta ja mikä hienointa, Viskikin on tervetullut! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi joo! Heti kun tännepäin tuut, niin mennään ihmeessä. ♥

      Poista