28. toukokuuta 2017

Ihana Emma's & Mama's + alekoodi!

Joitakuita vuosia sitten mies kiikutti mulle pienen puisen taulun, jossa kerrotaan miten rahalla ei voi ostaa onnea, mutta suklaata voi (joka on oikeastaan sama asia). Taulun mies löysi pienestä myyntipöydästä muistaakseni paikallisen Anttilan alakerrasta, siinä kun tapasi olla myyjä jos toinenkin etenkin joulun alla. Sillä kertaa myyjänä toimi Emma's & Mama's. Kyseinen kyltti (ja kaikki muutkin pöydän tavarat) oli kuulemma niin mun näköinen, että miehen oli pakko se mulle ostaa. Siitä lähtien kyltti on komistanut meidän keittiön seinää ja siellä saa olla niin kauan kuin Kääpiölinnassa asutaan. Toivottavasti siis aika pitkään.

Siihen aikaan Emma's & Mama's oli pienimuotoinen yhden naisen unelma. Myynti tapahtui lähinnä joulumarkkinoilla. Nyt muutamia vuosia myöhemmin unelma on kasvanut aivan uskomattoman ihanaksi sisustusliikkeeksi verkkokauppoineen! Meillä SObloggaajilla oli ilo ja kunnia päästä tutustumaan liikkeeseen oikein ajan kanssa. Kurkkaa kuvat ja nappaa jutun lopusta alekoodi verkkokauppaan tai kivijalkamyymälään! 
Tämä ihana pikkupuoti löytyy Seinäjoen teollisuusalueelta osoitteesta Teollisuustie 10. On muuten samassa kiinteistössä, jossa minä olen monet kerrat pyörinyt pikkulikkana äidin ollessa Keskolla töissä. Samassa talossa kun oli aikoinaan Noutotukku ja joitain Keskon konttoritiloja. (Kaikkea sitä ihminen muistaa!)

Tähän kauppaan astuessa kannattaa todella varata aikaa! Vaikka kuinka olisit kiertänyt liikettä ympäri, niin aina löytyy jotain uutta ihanaa ihmeteltävää. Myynnissä on paljon omia tuotteita, mutta myös mm. tanskalaisia sisustusmerkkejä. Alla pientä katsausta siitä, mitä kaikkea kaupasta löytyy. Tässä kohtaa mun on pakko tunnustaa oma mokani. Otin nimittäin kaupassa reilu 200 kuvaa, mutta kameran muistikorttia tyhjätessä menin poistamaan valtaosan, enkä tietenkään ollut ehtinyt siirtää kuvia koneelle. Voitte varmaan kuvitella sen tunteen, kun delete-nappulaa painaessa tajuat mitä tuli tehtyä... 
Kaupassa pyöriessä harmittelin, ettei mun tyttö ole enää pieni. Olisin nimittäin kantanut hälle yhtä sun toista ihanaa! Pojan innostus lelujen suhteen on hyvin yksipuolinen, ei nimittäin leiki muilla kuin legoilla. Juhlakattauksia varten valikoimaa oli vaikka kuinka! Värejäkin löytyi lähes joka lähtöön aina hempeän vaaleanpunaisesta tyylikkääseen musta-valkoiseen. Tänne kannattaa suunnata, jos ja kun jotain juhlatarvikkeita kesällä tarvitsee. Tosin jouduin joku aika sitten laittamaan itseni ostokieltoon tällaisten ihanuuksien suhteen, sillä niitä on kertynyt aikalailla. Yksi keittiön vetolaatikoista ei tahdo mennä kiinni, kun on niin täynnä jos jonkinmoista servettiä, kuppia ja kertakäyttölautasta...  
Aivan tyhjin käsin en kaupasta päässyt pihalle, sillä mukaan tarttui mahdottoman söpö leipälaatikko. Arvasin jo kaupassa, ettei mies tule tästä hankinnasta ilahtumaan, ihan jo värinsä puolesta, mutta eipä se oo ennenkään mua haitannut. Keittiö on mun valtakunta ja sen sisustamiseen en miehen mielipiteitä kysele.Toinen hankinta oli suloiset punaiset peltisangot kukkia varten. Ajattelin viedä nämä pihalle, kunhan saadaan paviljonki kesäkuntoon. Siihen saakka toinen saa olla ikkunalaudalla äitienpäivälahjaksi saamani ruusun kanssa. (Kuvasta voinee päätellä, että minä ja kukat EI tulla toimeen. Kun en muista niitä kastella, niin kummasti kuolevat alta aikayksikön. :D )Sitten se paras juttu! Nimittäin 10% alennus sekä Emma's & Mama's verkkokaupasta että kivijalkamyymälästä. Verkkokaupassa asioidessa saat alennuksen tämän linkin kautta. Myymälässä asioidessa mainitse kassa koodi SO-blogit. Alennus on voimassa 15.6.2017 saakka! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti