1. tammikuuta 2017

Mitalikakku

Tässä palautuessa todella "hurjista" uuden vuoden pippaloista, voisi kurkata vielä yhtä viime vuoden puolella tehtyä kakkua. No, oikeasti jännittävintä meidän vuoden vaihteessa oli paukkuarat kissat, joista toinen protestoi kusaisemalla joulukuusen matolle. Loppuyö seurattiin tarkasti kissan toimia, ettei lätäköitä löydy muualta. Miehen mielestä jännittävintä oli kuulemma se, että kuka tulee toiseksi Trivial Pursuitissa. Taidetaan jättää ukko jatkossa pelien ulkopuolelle noiden itsevarmuutta tihkuvien kommenttien jälkeen. :D Ilta meni kyllä täysin muksujen ehdoilla herkkuja syöden ja pelejä pelaillen. Uuden vuoden juhlinnat ei koskaan ole oikein kolahtaneet, eikä tämä vuosi tehnyt poikkeusta. 

Tuossa jouluviikolla sain tehdä vielä yhden kakun pronssia napanneelle voimistelujoukkueelle. Kovin montaa päivää en ehtinyt kakkua ideoimaan, enkä ehtinyt täydentämään leivontatarvikevarastoa siihen malliin, että olisin saanut kakun päälle oikeasti pronssin sävyisen mitalin tai helmiäissuihketta, joka olisi tuonut kakkuun oman säväyksensä. Kakun värimaailmaan nappasin idean tyttöjen puvuista.

Kakusta löytyy kuuden munan kakkupohja sekä vanha tuttu daim-vadelmatäyte. Vadelmatäytteestä tein tällä kertaa sileän, mutta jos ei siemenet haittaa, voit käyttää vadelmat kokonaisena. Massan alta löytyy voikreemi. En ala kakun täytteitä uudelleen kirjoittamaan, sillä samainen täyte löytyy aiemmin tehdystä Pinkie Pie-kakusta.

Lämpimät onnittelut vielä koko joukkueelle hienosta suorituksesta ja onnea uuteen kauteen!


2 kommenttia:

 1. Minäkään en ole ikinä oikein välittänyt uuden vuoden juhlinnasta. Pakollinen paha. Tänä vuonna se meni kyllä oikein näppärästi kun oltiin siellä Ahvenanmaalla. Meidän mökki oli sen verran syrjässä, että siellä ollessa ei olisi edes tajunnut että vuosi vaihtuu. Mutta kävimme Maarianhaminan keskustassa katsomassa upeat ilotulitukset ja äkkiä mökille takaisin.
  Niin ja oikein hyvää uutta vuotta 2017! ♥ Ja kiitos joulukortista!!!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä oli kyllä taatusti paras paikka uuden vuoden vastaanottamiseen! ♥ Omassa rauhassa, kaukana kaameasta paukkeesta. Ihanaa ja antoistaa uutta vuotta myös teille! ♥

   Poista