25. syyskuuta 2017

Mansikka-valkosuklaakakkua tuplasynttäreille ♥

Viikonloppuna lähti taas yksi kakku maailmalle. Tämän kakun sain tehdä 6-vuotta täyttävälle Ninjago-fanille ja 4-vuotta täyttävälle tytölle, joka tykkää mm. prinsessoista. Hetken piti miettiä, että miten nämä kaksi teemaa yhdistää, mutta kun kerran maulla oli väliä, ei niinkään ulkonäöllä, niin tällainen siitä sitten tuli. Kaikki koristeet on sokerimassaa, mutta prinsessasta tuli niin iso, että se oli turvallisempaa laittaa koristeeksi kakun viereen. Muutenkin prinsessan mittasuhteet on ihan pielessä, mutta sovitaan vaikka, että neiti on polvillaan tuossa kakun vieressä.

Täytteenä kakussa on tuttu mansikka-valkosuklaatäyte, päällä kerma. Valkosuklaatäytteeseen laitoin tällä kertaa hieman enemmän suklaata, jotta sain vaahdosta vähän jämäkämmän. Kostutukseen käytin vedellä laimennettua sitruunamehua. 
Sillä välin kun yritin saada kakkua täytettyä, onnistui pikkumies kompuroimaan olohuoneen mattoon, löi poskensa pöytään ja päänsä lattiaan sillä seurauksella, että sain lähteä pojan kanssa päivystykseen. Olo meni yht'äkkiä niin huonoksi, ettei oikein tohtinut jättää tarkistamatta. Ja lievä aivotärähdyshän tuosta kompuroinnista seurasi. Nyt on onneksi kaikki hyvin... Mutta pakko myöntää, että hieman säikähdin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti