5. syyskuuta 2017

Pienen pojan suklainen ötökkäkakku ♥

Yleensä en ruokatrendien perässä jaksa juosta, mutta ehkä munkin on pikkuhiljaa otettava osaa tähän hyönteisruokavillitykseen. Vaikka jotenkin musta tuntuu, ettei nämä mun ötökät ole ihan semmoisia kuin muualla... vai kuvittelenko vaan? Ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin en mä näistäkään syönyt kuin yhden toukan, kun se ei löytänyt paikkaansa muiden ötököiden joukosta. Reppana. 

Loput ötököistä lähti ilahduttamaan suloista nuorta miestä, joka toivoi synttäreilleen suklaista kakkua ötököillä koristeltuna. Kakun täytteenä oli siis mousse Fazerin sinisestä, kostutukseen käytin vaniljasokerilla maustettua maitoa ja päällä on vielä suklaalla ja kaakaolla maustettu kerma. Niin ja pohja on tietenkin kaakaokakkupohja, johon upposi tällä kertaa 8 munaa.


Ötökät askartelin sokerimassasta. Koska kakku haettiin tarjoilua edeltävänä päivänä, liimailin ötökät massasta tehdylle levylle, jonka päivänsankarin äiti sai sitten asetella kakun päälle ennen tarjoilua. En tohtinut itse laittaa koristeita paikalleen, kun eivät tahtoneet millään kovettua, enkä usko, että olisivat pysyneet hyvänä tarjoiluun saakka. Ötököiden joukkoon ripottelin vielä murskatun suklaahippukeksin hiekan virkaa tekemään.
Lämpimät onnittelut vielä päivänsankarille! ♥ 

2 kommenttia:

  1. Apua. Huippukamalan näkönen :O, mutta ehkä niin pitikin olla... ;)

    VastaaPoista