28. maaliskuuta 2018

Hempeä kastekakku pienelle pojalle ♥

Jos sitä jatkaisi vielä näiden vanhojen kakkujuttujen kanssa, kun ei mulla oikein muutakaan ole teille tarjota. Kakkujen täytteissäkään ei oikein ole mitään uutta, sillä aika hyvin nuo hyviksi havaitut täytteet kulkee kakusta toiseen. Tulevan viikonlopun kakuista löytyykin jo ihan uudet täytteet, mutta palataan niihin sitten, kun kakut on tehty. Josko näistä kuvista olisi kuitenkin iloa ja ehkä inspiraatiota jollekin. Ja jääpä itselle muistoksi, millaisia kakkuja sitä on vuosien varrella tullut tehtyä.

Yleensä en kovin nopealla aikataululla kakkuja lupaa tehdä, mutta kun tuore mumma soitteli ja toivoi kakkua pienen pojan kastejuhlaan, niin enhän minä hennonnut kieltäytyä. Ja kun täytteeksi kelpasi se simppeli mansikka-mascarponetäyte ja koristeiden suhteen sain vapaat kädet, niin ei tuosta ollut edes mitään vaivaa.

Kakku oli melkoisen suuri, sillä pohja on kymmenen munan ja täytteet olivat aika reilunpuoleiset. Kakun alla oleva pahvi on halkaisijaltaan 32cm ja kakku mahtui siihen juuri ja juuri. 


Mä oon harvoin täysin tyytyväinen kakkuihini, mutta mun mielestä tästä tuli kaunis. Se on multa paljon sanottu, kun yleensä näen omissa kakuissa vain ne virheet. Toivottavasti myös kakun saajat tykkäsivät tästä.


P.s. Uusia pääsiäisherkkuja ei ole tullut tehtyä, mutta suositella voisi mangovaahdolla täytettyjä suklaamunia, trooppista juustokakkua tai vaikka kinderpiirakkaa. :) 

4 kommenttia:

 1. Itse sitä on niin kriittinen omille luomuksilleen, mutta ihan turhaan. Tämä on ihan huikean kaunis kakku! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Se on jännä, että kaikki toisten tekemät kakun näyttää monin verroin upeammilta kuin omat tekeleet. Mä ainakin myönnän, että välillä vaadin itseltäni ehkä vähän liikaakiin. Yksi väärässä kohtaa oleva koriste tai erilainen pursotus, niin koko kakku on pilalla. :D

   Poista
 2. Todellakin mielettömän kaunis kakku ♥ ..niinkuin sun kakut aina! :) Mutta ymmärrän kyllä tuon kriittisyyden, nimimerkillä itse sorrun aina samaan.
  Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa Kääpiölinnan väelle!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa pääsiäistä myös sinne! Ja kerro vanhemmilles terveisiä! Se teidän pääsiäisbrunssi kelpais kyllä mullekin. ♥

   Poista