21. maaliskuuta 2018

Nuorten neitokaisten synttärikakut - Rarity & Super Mario Odyssey Cappy

Kun en vieläkään pysty teille ruokajuttuja tarjoilemaan, niin jos sitä kertoilisi muutamalla sanalla parista synttärikakusta.

Näistä ensimmäinen, My Little Pony-kakku, meni pienen tytön synttäreille. Kakkuun toivottiin laktoositonta mansikka-mascarponetäytettä, päälle massaa. Massan alla on vaniljalla maustettu voikreemi. Kakkupohja on seitsemän munan gluteeniton pohja. Jotenkin tykkään tästä kakusta valtavasti! En tiedä onko se nuo värit vai mikä, mutta söpö tästä tuli.
Toinen kakku, Super Marion Odyssey cappy meni veljentytön kaverisynttäreille. Kauan ihmettelin, että miksi tuo hattu näyttää niin surulliselta, kunnes tajusin laittaneeni silmäluomen väärälle reunalle silmää. Tuossa ikäänkuin keskellä se olisi näyttänyt paljon paremmalta. Mutta tämän tajutessani olin jo antanut kakun veljeni hellään huomaan, eli en sitä voinut sitten enää korjata. Kakusta löytyi vanha tuttu suklaa-mansikkatäyte sekä kuuden munan pohja. Sen mitä kakkua kävin seuraavana päivänä maistelemassa, niin mun mielestä kakku jäi vähän turhan kuivaksi ja mansikkatäytteeseen olisi voinut laittaa enemmän tomusokeria. Mutta aina ei voi onnistua. 
Mä niin toivon, että pian voisin taas panostaa tähän blogiinkin vähän enemmän. Huomenna ja perjantaina pääsen aika kattaviin verikokeisiin ja parin viikon kuluttua olisi aika lääkärille. Alkaa jo nyppimään, kun ei tahdo voimat piisata mihinkään. Kakkuja oon vielä jaksanut tehdä, mutta ruoan suhteen ideat on täysin miinuksella. Kun ei itselle ruoka maistu, on lähes mahdotonta antaa ruokavinkkejä muille. Hyvä kun saa perheen jotenkin ruokittua. Mutta toivottavasti jaksatte odottaa, eiköhän tämä blogi tästä taas jossain vaiheessa piristy, kunhan saadaan tämä blogisti ensin takaisin elävien kirjoihin. :D 

4 kommenttia:

 1. Peukut pystyssä paremman terveyden puolesta!!
  Ei tarvitse kuin joku pikkujuttu mätätä terveydessä, niin kummasti se vaan vie voimat ja energiat kaikelta muulta...
  Kerrohan sinne kotiväelle paljon terkkuja ♥
  Oikein aurinkoista viikonloppua Kääpiölinnaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Jotain tuloksia jo sain ja vähän kauhulla odotan tulevaa lääkärikäyntiä. Mutta täytyy murehtia vasta sitten kun on oikeasti murehtimisen aihetta. Tästäkin selvitään.

   Poista