10. huhtikuuta 2018

Yllätyskakku rubiinihääparille ♥

Kuva tästä kakusta ei ole se maailman parhain, mutta tähän kakkuun liittyy niin ihana tarina, että mun oli aivan pakko kertoa se teillekin.

Jokin aika sitten sain viestin, josko voisin tehdä pienen kakun avioparille, jolla oli todellakin aihetta juhlaan! Nimittäin 40. hääpäivä! ♥ Pariskunnan lapset asuivat itse kaukana, eivätkä päässeet hääpäivää nyt juhlimaan. Eikä tämä pariskunta tiennyt kakusta mitään, ennenkuin seisoin pikkumiehen, kakun ja kortin kanssa heidän oven takanaan. Tämä kohtaaminen täysin ventovieraiden ihmisten kanssa oli todellakin mieleenpainuva ja pakko myöntää, että ihan vähän meinasi itseäkin itkettää. Ja ihan ilon kyyneleitä olivat.

Siinä kakkua tehdessä pohdin, kuinka pitkä aika tuo 40 vuotta on. Siihen mahtuu kyllä jo monenmoista tapahtumaa, paljon iloa ja onnea, mutta varmasti myös surua. Samalla pohdin, että saankohan itse joskus viettää samanlaista juhlaa. Minä olisin silloin melkein 72 vuotias ja mies 76 vuotias. Aika  hurjaa!Tässä kakussa oli neljän munan pohja, täytteenä se tuttuakin tutumpi mansikka-mascarponetäyte ja päällä kerma. Koristeeksi pyydettiin neljää ruusua, sormuksia sekä lukua 40. Kakkua koristellessa tajusin, että ruusut olivat aivan liian isot tähän kakkuun, mutta siinä kiireissä en voinut tilanteelle  enää mitään. Kakku oli kuitenkin tykätty ja tässä kohtaa ajatus oli varmasti se tärkein juttu.


Lämpimät onnittelut vielä rubiinihääparille! Toivon teille vielä monen monta yhteistä, ilon ja rakkauden täyttämää vuotta! ♥ Ja kiitos teille, jotka annoitte mun tämän yllätyksen hoitaa. Tämä oli todellakin ilo ja kunnia! 

9 kommenttia:

 1. Oi ♥ ihana tarina kakulla!!!
  Kauniin kakunkin olet taas jälleen kerran tehnyt!
  Meillä tulee syksyllä vasta 5-vuotis hääpäivä, ja olen kans jo alkanut pohtimaan, että miten saisin tuon mieheni silloin yllätettyä.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Meillä on kesäkuussa kymmenes hääpäivä. Ihan käsittämätöntä miten aika kuluu!

   Poista
 2. Tosi ihana tarina ❤❤❤ Ja kauniin kakun saivat 😍

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää nuo ruusut tuosa, minun silmään ei ollenkaan liian suurilta! Tuo täyte kuulostaakin hyvältä, pitää ottaa testiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Tuo täyte on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi mun suosikeista. Se kun ei ole liian makea.

   Poista
 4. Hei, ihana kakku! Mistä olet löytänyt kakun päälle sopivat (syötävät + myrkyttömät) ruusut?

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ruusut on kokonaan sokerimassaa. En valitettavasti osaa sanoa, mistä aitoja, myrkyttömiä ruusuja saisi. :/

   Poista
 5. Vautsi, ompas aidon näköisiä!

  VastaaPoista