2. kesäkuuta 2014

Testing, testing, 1-2-3... - buzzattavana Nestlé Shredded wheat-murot

Toimin buzzadorina ja Buzzadorin kampanjoihin osallistuessa saan kokeiltavaksi erilaisia tuotteita tai palveluita. Kampanjakutsuista voi valita mieleisensä, joten ihan mitä tahansa ei testattavaksi tule. Buzzadorina toimiessa kokeilen tuotetta, kerron siitä ystävilleni ja jaan mahdollisia tuotenäytteitä. Tärkeää on myös kertoa oma, rehellinen mielipiteensä tuotteensa. Kaikesta ei tarvitse tykätä ja sen saa sanoa. Buzzadorina voi toimia kuka tahansa, joten jos homma kiinnostaa, käy kurkkaamassa Buzzadorin sivuja.

Tällä kertaa pääsin mukaan Nestlén kampanjaan, jossa sain maisteltavaksi Shredded wheat-muroja. Nämä melko suuret tyynyt pitävät sisällään pehmeää karpalo, mansikka ja vadelmatäytettä (32%) ja päältä ovat enimmäkseen täysjyvävehnää (67%). Mua kiinnostaa kaikissa muroissa aina kuidun ja sokerin määrä, joten näistäkin se tuli ensimmäisenä tarkistettua. Kuitua 100 grammassa muroja on 8,2g ja hiilihydraattia 71,6g, joista sokeria 18,1g. Kuitupitoisyys näissä muroissa on hyvä, hiilarit ja sokerit sen sijaan on hyvin samaa tasoa muiden murojen kanssa Murot sopivat nautittavaksi erilaisten maitotuotteiden kanssa tai ihan vaan sellaisenaan naposteltavaksi. 
Kun sain muropaketin käsiini, oli muksut heti kärkkymässä maistiaisia. Ensireaktio muroja maistettaessa oli niin mulla kuin muksuillakin tyyliin hyi, yök, en syö! Pikkumies ei sen koomin ole näitä suostunut edes maistamaan eli ei nämä oikein pienten muksujen makuun ole. Tyttö sen sijaan on viikon aikana vedellyt aamu- ja välipalaksi paketillisen muroja. Tästä voinee päätellä, että ei nämä ihan kamalia ole. Sinänsä positiivista, että lapsi, jolle aamupalan syöminen on yleensä pakkopullaa, kelpuuttaa  nämä aamupalaksi. Itselläni ei näitä kohtaan mitään suuria intohimoja syntynyt. Murot ovat mun makuun liian isoja ja kuori on vähän turhankin... hmm... mitenkähän sen sanoisi... ehkä kuivakka tai tikkuinen. Marjatäyte sen sijaan on ihan hyvää. Tytölle voisin näitä ostaakin, mutta itseltä jäisi todennäköisesti syömättä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...