23. kesäkuuta 2016

Helppo aurajuusto-broilerivuoka

Näin juhannuksen alla voisi pitkästä aikaa palailla arkiruokien pariin. Ja yllättäen tarjolla on taas kanaa ja riisiä... Tämä broilerivuoka on ihanan helppo valmistaa, sen kun latoo ainekset vuokaan ja antaa uunin hoitaa loput. Jos persikat ei iske, voit vaihtaa ne vaikka ananaspaloihin. Minä laitoin tähän aurajuustoa aika maltillisesti, joten jos kyseisestä juustosta tykkäät, voit huoletta käyttää ruokaan koko paketin. 




Aura-broilerivuoka

3 dl riisiä
1 pkt (n.500g) broilerin sisäfileetä
2-3 säilykepersikan puolikasta
1 iso sipuli
1 punainen paprika
½-1 pkt aurajuustoa
5 dl ruokakermaa
tilkka persikoiden lientä halutessasi
maun mukaan suolaa
paprikajauhetta
mustapippuria
currya

  Leikkaa broilerin sisäfileet 3-5 palaan koosta riippuen. Hienonna sipuli, kuutioi paprika sekä persikanpuolikkaat. Lado riisit, broilerit, sipulit, paprikat ja persikat kerroksittain uunivuokaan. Murustele joka väliin aurajuustoa maun mukaan.
  Mausta ruokakerma suolalla, paprikalla, pippurilla sekä currylla. Kaada seos vuokaan. Halutessasi voit lisätä ½-1 dl persikoiden lientä, niin saat vuoasta hieman kosteamman. Painele pintaa hieman, jotta riisit jäävät nesteen alapuolle.
  Kypsennä vuokaa 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Tarjoa raikkaan salaatin kera.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti