26. kesäkuuta 2016

Komeita Hetkiä Joupin vanhalla tuvalla!

Ennen juhannusjuttuja voisi ottaa loikan ajassa taaksepäin ja palata aurinkoiseen maanantai-iltaan, jolloin joukko iloisia SObloggaajia suuntasi kulkunsa kohti Joupin vanhaa tupaa. Illan tarkoituksena oli tutustua niin uusiin SObloggaajiin kuin Joupin vanhaan tupaankin, nauttien samalla hyvää ruokaa, jonka tarjosi Komiat Hetket. Ihania ihmisiä, kaunis miljöö ja hyvää ruokaa. Mitä muuta sitä voisi illalta vaatia?Päästetäänpäs ensin estradille Komiat Hetket, paikallinen, monipuolinen yritys, jonka avulla voit järjestää perhejuhlat, kokoukset tai vaikka työpaikan tyky-päivät. Ja mitä olen yrityksestä muuta kautta kuullut, niin hyvin järjestävätkin. Positiivista on, että asiakkaan ideoita vaikkapa juhlien suhteen kuunnellaan, eikä heti tyrmätä kaikkea mahdottomana. Vaikka yritys Seinäjoella sijaitseekin, ei toiminta-alue rajoitu pelkästään näille nurkille. Toiminta-alue ulottuu aina 200 kilometrin päähän Seinäjoen keskustasta. 

Komiat Hetket pitopalvelusta voit valita sopivan menun juhliisi. Eikä palvelu jää vain ruokaan, vaan tarvittaessa voit ottaa paketin, johon kuuluu ruoan lisäksi kaikki astioista kokkiin ja tarjoilijoihin. Vaikka oma kotisi olisi pieni, ei vieraita tarvitse seisottaa pihalla, sillä yrityksen kautta voit vuokrata pirskeisiisi juhlateltat pöytineen ja tuoleineen.

Meille Komiat Hetket tarjosi herkullisen lankkumenun, johon kuului mm. lohta sekä chorizoa. Aterian kruunasi vielä raikas lemon posset nokipannukahvin kera. Voin kertoa, ettei tämän jälkeen tarvinnut hetkeen muuta syödä!


Entäs Joupin vanha tupa sitten! En ole tajunnutkaan, miten ihan Seinäjoen keskustan kupeesta löytyy noin kaunis paikka. Vanhat rakennukset ovat aina olleet sydäntä lähellä ja tällainen paikka sai kyllä tämän akan sydämen sykähtelemään. Paikka on entisöity kauniisti vanhaa kunnioittaen. Jos juhla- tai kokouspaikkaa etsit, kannattaa ehdottomasti pitää tämä mielessä.
Tuvassa on tosiaan tilaa isommallekin sakille. Ja mikäs sen parempi tunnelman luoja, kuin tuvan nurkassa loimottava elävä tuli....

Joupin vanha tuvalta löytyy myös saunatilat, jotka ovat vapaasti vuokrattavissa. Niistä en valitettavasti hoksannut kuvaa ottaa, mutta saunatilan lähellä olevaan Vilpolaan pääsette kurkkaamaan. Eikö olekin ihana paikka! Jos paljuun tekee mieli, niin sellainenkin löytyy.
Kiitos vielä ihanasta illasta Komiat Hetket, Joupin vanha tupa, kuohuviinit tarjonnut Sarkoa Oy sekä kaikki upeat SOblogien leidit! Otetaanhan pian uusiksi!

2 kommenttia:

  1. voi vitsit miten upea juhlatila! Kyllä tuolla kelpaisi juhlat pitää. Jopa siis itse kelpuuttaisin sen juhlatilaksi. Itsellä kun löytyy juhlatilat omasta takaa, niin aika suuri kynnys olisi kelpuuttaa mitään vierasta tilaa omien juhlien "näyttämöksi".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on kyllä loistava tila juhlia varten. ♥ Meillä ei isompia juhlia voi järjestää, ellei sitten saa pidettyä juhlia ulkosalla. Hieman hirvittää jo Emman rippijuhlat. Jos sää on huono, on meillä aika tiivis tunnelma. :)

      Poista