24. heinäkuuta 2015

Smooth operator - kesäinen hevismoothie!

Tytöllä oli jokin aika sitten melkoinen smoothie-innostus päällänsä ja silloin loihtikin mitä erikoisempia sekoituksia. Liekö sitten tuo nuoruuden mukanaan tuoma ennakkoluulottomuus tai muuten vain hyvä mielikuvitus, sillä neiti uskalsi käyttää smoothieissa sellaisia aineksia, jotka ei itselle olisi tullut edes mieleen. Paras sekoitus taisi sisältää porkkanaa, tomaattia, kaurakeksiä, nektariinia ja omenaa tai banaania. Ihan tarkkaan en noita muista. 

Mulle smoothiet on vähän vieraampi juttu. Niin hyviä kuin ne ovatkin, niin aika harvoin tulee itselle moisia tehtyä. Ja jos niitä teen, niin yleensä en mieti aineksia etukäteen, vaan käytän niitä aineksia, mitä kotoa sattuu löytymään. Samoin syntyi resepti nu3:n järjestämään smoothie-kilpailuun. Tämä hedelmiä, vihanneksia ja tilkan jäätelöä sisältävä juoma on niin tuhtia tavaraa, että annoksesta riittää helposti kahdelle. 




Kesän pinkki hevismoothie

1 tomaatti
1 nektariini
pieni pala vesimelonia
10 mansikkaa
1 pieni banaani
pikkuruinen kourallinen cashewpähkinöitä
1 rkl juoksevaa hunajaa
5 rkl vaniljajäätelöä
pikku ripaus vaniljasokeria

  Laita ainekset tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi juomaksi. Tarjoa heti!




2 kommenttia:

  1. Smoothiet on hyviä vaan harvoin niitä tosiaan tulee tehtyä. Vaikka olisi niin näppärä välipalakin..
    Upeat kuvatja hyvänkuuloista smoothieta, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllähän näitä voisi useamminkin nauttia, kun tosiaan saisi aikaiseksi tehdä. Pitää vihjata tytölle, että innostuisi taas kokeilemaan eri sekoituksia ja samalla voisi tehdä vähän mullekin :)

      Poista