17. syyskuuta 2015

Esittelyssä Meal My Day!

Sain tuossa viime vuoden loppupuolella, muistaakseni, mielenkiintoisen pyynnön. Kehitteillä oli hyvinvointiin liittyvä sivusto, johon kaipailtiin tavallisia kotiruokareseptejä. Resepteissä käytettävien ainesten tuli olla mahdollisimman luonnonmukaisia, ei siis mitään puolivalmiita aineksia hyödyntäviä. Koska tavallinen, yksinkertaisista aineksista valmistettu, mutta silti herkullinen kotiruoka on lähellä meidän perheen sydäntä, olin hommassa innolla mukana. 


Saanko siis esitellä Meal My Day!
Sivu avattiin kesän korvalla ja sain tutustua sivuun kuukauden ajan. Nyt voin siis hyvillä mielin kertoa miten homma toimii. Rekisteröidyttyäsi palveluun, saat ensin luotua itsellesi profiilin. Pystyt määrittelemään sinulle sopivan ruokavalion mieltymystesi, mahdollisten erikoisruokavalioiden mukaan. Lisäksi pystyt seuraamaan painon kehitystä, jos tavoitteena on painonpudotus. Palvelussa on lukuisia reseptejä kaikille päivän aterioille ja voit suunnittella oman ruokaviikkosi reseptien avulla todella helposti. Annosten koot on myös helposti muutettavissa ja yhdellä klikkauksessa saat tarvittavat ainesmäärät 1-10 henkilölle. Ja mikä parasta, saat siirrettyä reseptien ainekset kauppalistaan, poistaa listasta jo kotoa löytyvät ainekset ja napata listan mukaan kauppaan mennessäsi. Kätevää, eikö totta! Jos haluat seurata ravinnosta saamaasi energia-, rasva- tai hiilarimääriä, laskee ohjelma ne sinulle valmiiksi. Samalla saat tiedon siitä, oletko syönyt tarpeeksi vaikkapa kasviksia tai mereneläviä.

Reseptien kirjo on tosiaan melkoinen ja ohjelmasta löytyy niin helppoja kuin haastavampiakin ohjeita aina arkisista murkinoista juhlaherkkuihin. Voit myös määritellä haluatko tehdä edullisia, keskihintaisia vai sitten gourmet-tasoisia annoksia. Lapsiakaan ei tässä ole unohdettu, vaan mukana on monenmoista perheen pienimpien makuun sopivaa.

Mitä tämä sitten maksaa? Jäsenyysvaihtoehtoja on kolmenlaisia. On edullinen pronssijäsenyys, jonka kestää kuukauden. Tänä aikana voit luoda neljän viikon ruokavalion ohjelman reseptien mukaan. Pronssijäsenyys maksaa 8,90 euroa. Hopeajäsenyys kestää kolme kuukautta ja tämä lupaa monipuolisemman aloituspaketin ja 12 viikon ruokavalion 19,90 euron hintaan. Kultapaketti tarjoaa 6 kuukauden jäsenyyden ja 24 viikon ruokavalion. Tarkoituksena on antaa eväät ravintotottumusten pysyvälle muutokselle. Kultapaketilla on hintaa 29,90€.

Tällä hetkellä voit tutustua palveluun ilmaiseksi 14 päivän ajan. Käykäähän ihmeessä kurkkaamassa! Kannattaa myös lukea sivun luojien, Sinin ja Tuukan innostava juttu siitä, mistä koko homma sai alkunsa!

Kääpiölinnan reseptejä palvelusta löytyy jonkin verran. Mukana on mm. hunajaiset uunikasvikset ja kesäkurpitsa-jauhelihavuoka. Ja jokaisen saa ravintoarvot laskettuna! Toivottavasti näistä ja kaikista muistakin upeista resepteistä on apua niille, jotka haluavat pudottaa painoaan tai muuten vain syödä terveellisesti ja monipuolisesti. 


Hunajaiset uunikasvikset

Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Testijakson tarjosi Meal My Day

2 kommenttia:

 1. Aikas kiva systeemi. Pitääpä tutustua tarkemmin.
  Hyvännäköistä ruokaa, kesäkurpitsajauhelihavuoka menee kyllä kokeiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä mielenkiintoinen juttu! Ja ihanan helppo käyttää.

   Meillä aluksi näytti siltä, ettei kesäkurpitsoja tule, mutta yllättäen niitä puskeekin taas ihan kivasti. Sitä saa siis lähiaikoina laittaa melkein joka ruokaan. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...