24. kesäkuuta 2018

Motocross-kakku pojan rippijuhliin

Selasin tuossa kuvakansioita ja tajusin, että niissä on vieläkin vaikka kuinka paljon vanhoja kakkukuvia julkaisematta. Kun mä en taida saada niitä ikinä yksitellen julkaistua, niin jospa teen niistä muutaman koosteen teemoittain. Tästä jutusta ei tosin tule vielä koostetta, kun olin mennyt hävittämään kaikkien muiden paitsi yhden rippikakun kuvat. Hieman harmittaa.

Mutta jospa nyt esittelisin sitten edes sen yhden kakun. Tämä tosin on maaliskuulta, mutta ei kai se haittaa. Kakun toivottiin liittyvän jotenkin motocrossiin, kun se kerran pojan harrastuksiin kuuluu. Sain kuvan päivänsankarin pyörästä ja ei siinä sitten auttanut muu kuin yrittää väkertää jotain sen suuntaista. Kun ensin oli saanut tuskanhien pyyhittyä otsalta.... En tiedä tunnistaako tuota motocross-pyöräksi, mutta tuon parempaan en tällä kertaa pystynyt. Aluksi ajattelin, että pyörä olisi pystyssä kakun päällä, mutta lopulta tuumasin, että näin on turvallisempaa.



Tässä kakussa on seitsemän munan pohja, täytteenä sitruuna- ja mansikkatäytteet. Päällä vaniljakreemijauheella vahvistettu kerma. Koristeet on sokerimassaa. Näitä lähti juhliin kaksin kappalein.



Toinen rippikakku olisi ollut ihan perinteinen mansikka-mascarponekakku tuoreilla mansikoilla, sinisillä kukilla ja kultaisella ristillä. Ihan nätti kakku ja kuva olis kyllä ollut kiva. Mutta näitä sattuu, ei voi mitään.

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon vielä , kakku oli näyttävä, hyvää ja sitä oli riittävästi :) ja kaikki tunnisti mitä kakku kuvasi :)
    t. Minna perh.

    VastaaPoista