12. elokuuta 2018

Lasten synttärikakut x 3

Kaivelin tuolta arkistojen kätköistä muutaman kakkukuvan, jotka voisi laittaa jakoon. Kyseessä on pari pojille tehtyä synttärikakkua sekä yksi tytön kakku, joka kelpaisi varmasti pojillekin. Toinen poikien kakuista oli oman pojan synttäreillä huhtikuussa, toinen matkasi pienen pojan Batman-synttäreille. Nerf-kakku puolestaan päätyi nuoren neitokaisen juhlapöytään.

Meidän juniori täytti siis keväällä 7-vuotta ja halusi synttäreilleen Plants vs. Zombies-aiheisen kakun. Tuo Plants vs. Zombies on siis peli, jota pojan kanssa pelataan. Tai siis nykyään minä pelaan, pojalle tuo on ihan menneen talven lumia. Kakun päältä löytyy lumizombie sekä muutama kasvi, jotka näyttää pelissä päärynöiltä, mutta on ilmeisesti jotain kurpitsoja. Tai en minä tiedä mitä ne on. Hyviksiä ne joka tapauksessa ovat, vaikka vähän vihaisilta näyttävätkin.

Kakun välissä on oreosuklaa- ja vadelmatäytteet. Täytteet on tehty samoin kuin vanha tuttu daim-vadelmatäyte, mutta daimsuklaan vaihdoin Maraboun oreosuklaaseen ja daimrakeet jätin pois. Tällä kertaa en soseuttanut vadelmia täytteeseen, vaan sekoitin ne täytteen joukkoon kokonaisina. Näin liivatteen pystyi jättämään pois, joskin lisäsin täytteeseen pari ruokalusikallista vaniljakreemijauhetta. Kakun päällä on sekä valkoista että päärynän makuista vihreää sokerimassaa. Vähän tuo kakku on hätäillen koristeltu, mutta kelpasi pojalle ja se riittää.



Toinen kakku on tosiaan Batman-kakku pienelle pojalle. Tämän kakun kanssa pääsi helpolla, sillä päälle sai laittaa valmiin kakkukuvan. Kuvan alle tein pienen nokon voikreemiä, muuten kakku on kuorrutettu kermalla. Täytteenä kakussa valkosuklaa-mansikkatäyte


Nerf-kakusta löytyi kaakaopohja, daimtäyte, sokerimassa ja massan alla suklaakreemi.


2 kommenttia:

  1. Hei! Kommenttini ei liity pelkästään tähän, mutta: tosi mukavia nämä sinun tekstisi, reseptisi ja kuvasi. Löysin vastikään blogisi ja olen suorastaan nuoleskellut tablettini näyttöä herkullisten kuvien vuoksi ja pari tuntia on mennyt kuin siivillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi. Ihana kuulla, että näistä mun jutuista on iloa! ♥

      Poista