22. syyskuuta 2019

Pikainen kissakakku ♥

Yleensä en lyhyellä varoitusajalla kakkuja tee, mutta kun sain viestin, että joku nuori neitokainen viettäisi seuraavana päivänä synttäreitään ja kakuntekijä oli sairastunut, niin enhän minä hennonnut kieltäytyäkään. Kun kerran muutenkin olin luvannut tuona viikonloppuna leipoa, ei yksi kakku sitten siinä haitannut yhtään. 

Päivänsankarin toiveena oli kissakakku mansikka- ja suklaatäytteillä. Koska tosiaan koristeiden tekemiseen ei juuri aikaa ollut, en kovin kummoista koristelua saanut aikaiseksi. Vähän salaa toivoin, että koristeet olisi kuivaneet sen verran, että olisin saanut tehtyä kissun yksisarviskakun tapaan, mutta seuraavana aamuna kakkua koristellessa totesin, että oli turvallisempaa koota kissun naama kakun päälle. Vaikka laitoin korviin ja silmiin cmc-jauhetta, ei ne olleet tarpeeksi kuivat. 


Kakussa oli seitsemän tai kahdeksan munan pohja (en nyt just muista!) ja välissä tosiaan suklaa- ja mansikkavaahdot tuoreiden mansikoiden kera. Kakun kuorrutin kermavaahdolla. Kissan viikset on spagettia, jotka värjäsin mustalla elintarvikespraylla. Kakun alareuna näytti niin tylsältä, joten viime hetkellä heittelin alareunaan vielä värillistä sokeria ja valkoisia nonparelleja. 


Paljon onnea vielä päivänsankarille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti