14. tammikuuta 2020

Kakkuja arkistojen kätköistä osa 13 - Minecraft-kakku ♥

Kun influenssasta selvittiin, niin nyt ihan tavallinen flunssa yrittää kaataa meidän sakkia petiin. Muksut sairasti viime viikolla, eikä kumpikaan ole vielä kunnolla parantunut. Ja nyt on sitten mun vuoro. En vaan tahdo malttaa levätä, joten yritän sitten edes kirjoittaa jotain, kun en muutakaan oikein jaksa tehdä. Aivotoiminta tosin on tällä hetkellä hieman hitaalla, mutta toivottavasti saan jotain järkevää naputeltua. 

Tuossa loppuvuodesta sain tehdä Minecraft kakun Vilin synttäreille. Toiveena oli kakku, jossa olisi miekka pystyssä. Miekan tein pienistä sokerimassaneliöistä, jotka liimasin elintarvikeliimalla miekan muotoisen sokerimassalevyn päälle. Miekan sisällä on pitkä grillitikku, jonka avulla miekan sai pysymään kakussa pystyssä.


Kakussa oli vaniljainen rahkatäyte mustikka-vadelmahillon sekä marjojen kera. Käytännössä siis sama täyte kuin Torstin kastekakussakin, ainoastaan maitorahka on korvattu vaniljarahkalla. Kakussa oli neljän munan pohja, päällä vihreällä pastavärillä värjätty kerma.


Sokerimassaneliöt eristin sulalla suklaalla, jotta eivät heti sulaisi kerma päällä. Miekasta tuli hitusen vino, kuten kuvasta näkyy. Toivottavasti kakku oli kuitenkin päivänsankarin mieleen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti