Kyllä sitä tänään taas huomasi kuinka kivaa on, kun muukin sakki on kotona ja pitämässä tuota pientä termiittiä pois jaloista mun kokatessa. Helpon keiton teko muuttui sangen haasteelliseksi, kun samalla yritti pitää pikkuherraa pois keittiön laatikoista ja kaapeista tai jääkaapilta. Välillä sai juosta pelastamassa kissaa turhan rajuilta hellyydenosoituksilta. Mutta kaikesta huolimatta ruoka on tehty ja syöty. Ja hyvää oli! Kunnia tästä ohjeesta kuuluu taas kerran Yhteishyvälle.
Curry-kanakeitto
350-400
g
broilerinsuikaleita (laitoin Sanghai-marinoituja)
1
omena
0,5
pientä purjoa
1rkl
öljyä
1,5tl
currya
3rkl
vehnäjauhoja
1l
vettä
2
kanaliemikuutiota
1pss(200g) pakastemaissia
1
punainen paprika
0,25tl
cayennenpippuria tai chilijauhetta
4rkl
ranskankermaa tai smetanaa (laitoin koko 120g:n purkin)
Ruskista broilerisuikaleet ja nosta ne syrjään. Leikkaa
kuorittu omena ja pesty purjo pieniksi kuutioksi ja kuullota niitä
hetken öljyssä. Lisää curry sekä vehnäjauhot ja anna
kypsyä hetken aikaa. Kaada päälle vesi ja lisää liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi.
Lisää jäiset maissit, paloiteltu paprika sekä broilerisuikaleet ja mausta
ripauksella chiliä. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti