1. kesäkuuta 2016

Hedelmäinen broileripasta uunissa

Vihdoin ja viimein sain laitettua sellaista ruokaa, josta viitsii sanan tai pari mainitakin. Vaikka viime aikoina broileria on syöty enemmän kuin tarpeeksi, uskalsin sitä silti laittaa. Muksut kun eivät siihen tunnu kyllästyvän millään. Tällä kertaa tein broileripastaa Arlan ohjetta soveltaen. Tulista en tästä viitsinyt pojan takia tehdä, lisäsin ruokaan jotain omaa ja osan ihan vaan unohdin. Eihän tämä mitään tajunnan räjäyttävää ole, mutta kiva ja helppo arkiruoka kuitenkin.



Broileripasta uunissa

n. 500 g maustamattomia kananpojan fileesuikaleita
1 rkl öljyä
1 sipuli 
1-2 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
oreganoa
300 g simpukkapastaa
1 prk mastettua ruokakermaa (curry ja chili)
1 tlk (400 g ) tomaattimurskaa
1 dl cashewpähkinöitä
2-3 dl juustoraastetta
200 g mangoa kuutioina


Ruskista broilerisuikaleet pannulla öljyssä. Lisää ruskistamisen loppupuolella hienonnettu sipuli ja valkosipuli ja anna niiden kuullottua hetkisen. Mausta maun mukaan suolalla, pippurilla, oreganolla ja paprikajauheella. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. 
  Valuta pasta ja sekoita kaikki ainekset keskenään juustoa lukuun ottamatta. Laita seos öljyttyyn uunivuokaan ja ripottele pinnalle reilusti juustoraastetta. 
  Paista pastavuokaa 200-asteisessa uunissa n.25-30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kullanruskean värin. Tarjoa raikkaan salaatin kera.



2 kommenttia: