29. lokakuuta 2011

Who ya gonna call? - Ghostbusters!

Nyt on haamuarmeija saatu valmiiksi! Vähän kivaa :) Ei noista haamuista kovin nättejä tullut, mutta en mä usko, että huomiset noitavieraat niin kovasti tuota ulkonäköä moittii. Muffinssit tein sillä samalla kummitusmuffinssiohjeella kuin aikaisemminkin. Löytyy siis tuolta "Kääpiölinnassa kummittelee"-sivulta. Tosin tällä kertaa tuplasin taikinan ja tein vähän pienempiä muffinsseja, niin sain 24 kipaletta haamuja. Marenkiin käytin 5 valkuaista ja 2,5dl sokeria. Ensimmäisessä erässä laitoin vähän turhankin naftisti tuota marenkia. Seuraavassa saikin tehdä sitten tosi isoja haamuja, että sai marengin käytettyä. Tosin mielessä kävi, että osan haamuista olisi ihan hyvin voinut paistaa sellaisenaankin ilman muffinssia. Yritin aluksi pursottaa haamut, mutta ei mun kärsivällisyys riittänyt. Meni niin pahasti sotkemikseksi, että lätkin marengit kylmästi lusikalla muffinssien päälle. Pursotinpussilla tuo olisi voinut onnistuakin.

Kummitus poikineen hävitettäväksi :)

Ihanaa kun huomisten juhlien leivontaosuus on nyt suoritettu. Huomenna täytyy vielä tehdä cocktailtikkuja (jotka isketään kiinni kukkakaaliin ja jolle tehdään kirsikkatomaateista silmät ja jostain muusta suu), valmiit pikkupizzat muutetaan naamoiksi laittamalla niille nakkiviipalesilmät ja maissihampaat ennen paistoa ja sitten on vaan yleistä siivoilua ja koristelua. Ja täpistelyä ja vieraiden odottelua. Mutta se kaikki on onneksi vasta huomenna.

Sitten päivän sapuskaan, joka oli hienoinen pettymys. Laiskuuksissani ja yksinkertaisesti kiireisen päivän tuoman aikapulan vuoksi turvauduin valmiisiin röstiperunoihin itse tehtyjen sijaan. Virhe! Minä en vaan niistä tykkää. Tai en ainakaan just noista tykännyt. Päälle laitettiin semmoista tahnaa, jossa oli valkosipulituorejuustoon sekoitettu hienonnettua meetvurstia, aurinkokuivattuja tomaatteja, pippurisekoitusta ja kuivattua ruohosipulia. Tänään ei sekään oikein maistunut. Ainut hyvä juttu ruoassa oli höyrytetyt juustonakit ja salaatti. Miehelle paistoin Krakovan makkaroita, kun hän ei höyrytetyistä juttusista piitannut.

Mun näkemys päivän ruoasta....

...ja tässä miehen sapuska :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...