30. lokakuuta 2011

Juhlaväsymystä

Halloween-juhlat on taas tälle vuotta juhlittu ja edessä on ihana paluu normi arkeen. Kovasti oli pelottavan näköisiä noitia ja haamuja tupa täynnä. Ja tarjoilutkin näytti kelvanneen. Osa ruokavalmisteluista ja pöydän kattaminen jäi vaan taas vähän viime tinkaan. Onneksi tuo ihanainen serkkuni oli ylimääräisinä käsinä ja kiltisti teki mitä pyydettiin. Itse en olisi mitenkään ehtinyt saada kaikkea valmiiksi.

Jälleen kerran suosituin juttu oli nuo cocktailtikkuihin isketyt vihannekset, lihapullat ja nakit. Se on kumma miten ne katoaa aina ensimmäisenä. Mutta hyvä kun kelpasivat. Samalla tuli toteutettua vihannesten pakkosyöttöä lapsille :D Nakkisormien kanssa iski aikapula ja tyydyin tekemään kynnet ketsupilla paprikapalojen sijaan. Leikkasin "sormen" päähän pienen loven ja siihen pursotin ketsuppia. Karkkien vähäinen menekki oli hämmentävää. Ostin melkein kilon irtokarkkia ja suurin osa jäi syömättä! Mulla on nyt kamala velvollisuus mussuttaa noita loppuja karkkeja koko ens viikko.

Viime hetken lisäys tarjoiluun oli "solariumkummitukset". Näin korrektisti ilmaistuna. Elikkäs suklaasuukkoihin tehtiin sokerikuorrutteella silmät ja suut. Vähän meni koristelu taas sinne päin, mutta kyllä ne syötiin silti.

Olisihan tuosta pöydästä saanut vaikka kuinka hienon jos olisi laittanut enemmän rekvisiittaa. Aikapulan takia tuo jäi nyt noin. Tärkeintähän oli kuitenkin, että muksut viihtyivät ja tykkäsivät juhlista. Mutta nyt saa halloween-jutut jäädä taas vuodeksi ja ajatukset saa suunnata kohti isäinpäivää ja joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...