17. marraskuuta 2013

You got to make it hot - chipotletabasco-kahvikastike pihville

Mappien kätköistä löytyi niin omituinen kastikeohje, että sitä oli päästävä kokeilemaan. Liekö tuo ohje kopsattu jostain Tabascon reseptilappusesta tai jostain. Aluksi hämmästelin tabascon suurta määrää, mutta kyllä se vaan piti paikkansa. Kastike syötiin tällä kertaa naudan ulkofileepihvien ja lohkoperunoiden kera. Mies tykkäsi kastikkeesta, mutta mulle tämä oli hieman liian tulista ja tuo savunmaku häiritsi. Mieluummin syön pihvini sellaisenaan, mutta jonkun toisen ruoan kanssa tämä voisi toimia. 




Chipotletabasco-kahvikastike

7,5rkl Tabasco chipotle-kastiketta
1rkl murukahvia
0,5dl coca colaa
2rkl voita
1 lihaliemikuutio
0,5rkl hunajaa
2rkl fariinisokeria

  Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan. Anna keittyä hetkisen, kunnes kastike paksuuntuu ja on siirappimaista. Voit käyttää kastiketta pihvien paistamiseen yhdessä voin ja öljyn kanssa tai valella valmiiksi paistetun pihvin päälle.

8 kommenttia:

  1. Ihana tuo sinun asenne kokkaamista kohtaan: "löysin niin omituisen ohjeen että sitä oli pakko kokeilla"! :D Voi kun saisin välillä tänne keittiöön vieraaksi sinun rohkeuden & ennakkoluulottomuuden!!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään aivan kaikkea suostu kokeilemaan :D Mutta jotenkin tykkään kaikista omituisista ohjeista. Ja meillä on diili, että jos kokkailut menee aivan metsään, niin sitten haetaan pizzaa.

      Poista
    2. Teillä ei varmasti syödä usein pizzaa! Niin herkullisen näköisiä ruokia vilahtaa melkein joka päivä postauksissasi ;)

      Poista
    3. No, kertaakaan ei oo haettu pizzaa sen takia, että ruoka olisi syömäkelvotonta. Mutta laiskuuksissa sitäkin useammin :) Ja mahtuu mun kokkailuihin paljon niitä ei niin hyviä ruokia, mutta aina ne on saatu syötyä.

      Poista
  2. Herkullinen kuva, nyt maistuisi pihvi! :D

    VastaaPoista