6. lokakuuta 2014

Onnellinen hetki elämässä - helppo katkarapusalaatti ihan vaan mulle!

Joskus yksinkertaiset asiat on niitä parhaita! Hyvä esimerkki on tämä helppo katkarapusalaatti, joka maistui loistavalta paahdetun paahtoleivän kanssa tarjottuna. Osansa mieleenpainuvasta makuelämyksestä taisi tosin johtua siitä, että sain syödä tämän kaikessa rauhassa ilman ylimääräisiä "äiti, ÄITIIII"-huutoja. Viime aikoina pikkumiehellä on ollut valtava tarve saada mun huomio aivan koko ajan, joten tällaiset pienet hetket yksin kotona tulee todella tarpeeseen. Niin paljon kuin ipanoita rakastankin, niin aina en jaksa olla se tärkein ihminen maailmassa. Tuntikin yksin silloin tällöin tekee ihan hyvää. Etenkin kun sen saa viettää tällaisia herkkuja mussuttaen ja telkkaria vahdaten. (Ei kerrota tätä ipanoille, sillä just kielsin olkkarissa syömiset...!)




Katkarapusalaatti
(1-2ann.)

1 pieni vihreä paprika ohuina suikaleina
pala purjoa ohueksi viipaloituna
1 keitetty kananmuna hienonnettuna
100g katkarapuja valutettuna
1-1 1/2dl kevytmajoneesia
1/2rkl sitruunamehua
kunnon ripaus chilijauhetta
Tarjoiluun:
suuria salaatinlehtiä
rucolaa
paahdettua paahtoleipää

  Sekoita salaatin ainekset keskenään. Anna maustua hetki viileässä. Tarjoa paahdetun ja kevyesti voidellun paahtoleivän, rucolan ja salaatinlehden kanssa.

4 kommenttia:

  1. Mä taas luulen etten söisi tätä yksin, vaan yllättäisin Isännän iloisesti tuikkaamalla tämmösen hänenkin nenänsä alle iltasella!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tästä riittää vallan mainiosti kahdellekin <3

      Poista
  2. Mä menisin Eija vähän samoilla linjoilla - isännälle ihana yllätys! ♥ Just kysyin että mitä hän toivoo synttärilahjaksi, niin kuulemma joku hyvä pastasalaatti ja kakku olis kivoja.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat lahjatoiveet ;) Luulen, että tuollaiset toteutat enemmän kuin mielellään <3

      Poista