6. kesäkuuta 2015

Tuhti pekoni-broileripasta

Tämän viikon ruokia en kauheasti ole etukäteen miettinyt, vaan syöty on mitä vaan saa nopeasti ja helposti laitettua. Muuten niin tavallisen perusmätön joukkoon mahtuu kuitenkin yksi sellainen ruoka, jonka ohje oli pakko raapustaa muistiin. Tämä herkullinen pekoni-broileripasta oli nimittäin tytön mieleen ja siitä syystä tulee varmasti tehtyä toistekin. Mikään kevyt ruoka tämä ei ole, mutta eipä me tällaisia joka päivä syödä.




Pekoni-broileripasta

450 g broilerin maustamattomia fileesuikaleita
1 pkt (170g) pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tlk herkkusieniviipaleita
2 dl ruokakermaa
1 dl vettä
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
1 tlk ananaspaloja mehussa
öljyä tarvittaessa
Lisäksi:
300-400 g tagliatellepastaa
1-2 dl mozzarellajuustoraastetta
ruohosipulia
Pasta Rossa-mausteseosta

  Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna pekoni ja silppua sipulit sekä valkosipulinkynnet.
  Ruskista pekoni pannulla ja siirrä sivuun. Lisää pannulle broilerisuikaleet, ruskista ja mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Siirrä sivuun. Lisää pannulle tarvittaessa öljyä ja kuullota siinä hienonnetut sipulit sekä sienet.
  Kaada pekonit ja broilerit takaisin pannulle ja lisää joukkoon kerma, vesi ja valutetut ananaspalat. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia hiljalleen noin 10 minuuttia.
  Valuta pasta. Sekoita pasta, kastike ja juustoraaste keskenään. Tarjoa Pasta Rossa-mausteseoksen ja raikkaan salaatin kera




2 kommenttia:

  1. Nam, kuulostaa ja näyttää herkulliselta. Tätä voisikin tehdä ensi viikolla, voisi maistua tuolle paremmalle puoliskollekin erinomaisesti!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi :) Onhan se niin, että ruoka kuin ruoka maistuu hyvältä, jos siinä on pekonia :D

      Poista