21. tammikuuta 2012

"That's pretty f**king good milkshake"

Se pieni sekopää sisälläni on aivan hulluna Tarantinon leffoihin ja useimmat niistä oon nähnyt kerran jos toisenkin. Oonpa joskus katsonut putkeen kolme tai neljä kyseisen herran teosta. Fiilis sen rupeaman jälkeen oli jokseenkin... hmm... nyrjähtänyt. Niin suuri fani kuin olenkin, meni silti vuosia, että sain kokeiltua tätä Pulp fiction-pirtelöä. En tiedä onko tuo täysin samanlainen kuin kyseisessä leffassa, mutta oli tuo kyllä pirun hyvää. Yhtään en muista, mistä tai koska oon ohjeen itselleni napannut. No, kyseinen leffahan on vuodelta 1994 eli jossain vaiheessa sen jälkeen on tuo ohje mun mappeihini päätynyt.

Koska juojia oli tällä kertaa vähän enemmän, tein tuplasatsin. Vaniljasokerin unohdin, mutta laitetaan sitä sitten seuraavalla kerralla. Vaikka annos olikin iso, niin silti lasin pohjan häämöttäessä iski pieni harmistus. Tätä olisi voinut juoda paaaaljon enemmän.

Pulp fiction-pirtelö
(2ann.)

0,25dl vaniljajäätelöä
1 banaani
1dl mansikoita
2dl maitoa
2tl vaniljasokeria

  Paloittele banaani ja mansikat ja laita ne hieman pehmenneen jäätelön kanssa tehosekoittimen kulhoon. Lisää maito ja vaniljasokeri ja aja kuohkeaksi juomaksi. Nauti heti korkeista laseista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...