30. marraskuuta 2012

And forever be divine - alcohol

Aivan pakko jakaa teille vielä tämän mielettömän herkullisen ja mukavasti lämmittävän juoman ohje. Simppeliä, mutta niin hyvää! Ajattelin ilahduttaa tuota ukkokultaa perjantain kunniaksi kuumalla xante-kaakaolla. Jossain mappieni kätköissä on majaillut kanelisen suklaajuoman ohje ja sitä tuunaamalla sai tämä juoma alkunsa. Suosittelen!

Xante-suklaajuoma
(2ann.)

3-3,5dl maitoa
75g tummaa suklaata
0,5tl kanelia
4-7cl Xantea tai muuta päärynälikööriä
Pinnalle:
kermavaahtoa
rouhittua suklaata

  Kuumenna maitoa ja suklaata pinnoitetussa kattilassa niin, että suklaa sulaa. Älä anna juoman kiehua. Lisää kaneli joukkoon ja vatkaa voimakkaasti. Kaada likööri laseihin, lisää suklaajuoma ja koristele kermavaahdolla ja suklaalla.



Otsikosta on sanottava sen verran, että kyseinen pätkä viittaa mun ehdottoman lempparibändin biisiin. Bändi on Gogol Bordello ja biisi Alcohol. Kerran oon keikalla käynyt ja uudestaan menisin vaikka heti! Ihan mieletön porukka!

6 kommenttia:

  1. Lunta ja tuisketta piiloon peiton alle sohvan nurkkaan ja yksi suklaajuoma tilattu!;)

    VastaaPoista
  2. Taitaa jäähtyä matkalla, jos täältä lähtee tarjoilemaan :D Mutta laitetaan tulemaan :)

    VastaaPoista
  3. Ihana juoma. Kuumilla juomilla on nyt menekkiä.:)

    VastaaPoista
  4. Mitä kuumempaa ja suklaisempaa, sen parempaa :)

    Xante ja suklaa toimii älyttömän hyvin yhteen. Aikaisemmin oon lorauttanut tuota tavallisen kaakaon joukkoon, mutta kyllä tämä oli paljon parempaa!

    VastaaPoista
  5. voi ääk mullekin! patterit taas melkein pelaa ja appiukko tulos torstaina tänne, tuolla meidän vierashuoneessa on varmaan 10 astetta lämmintä ja muutenkin meikä hiippailee täällä viltti niskassa. onneks on huoltomies. se sama heppu on käyny täällä lunan avustuksella hoitamassa pattereita jo varmaan montakohan kertaa?

    VastaaPoista
  6. Meillä on vintin rapussa 3,6 astetta :D

    Appiukolle vinkki, että ottaa paaaljon vaatetta mukaan :)

    VastaaPoista