17. huhtikuuta 2013

Bzzz bzzz buzzataan! Testissä Muksu marjakiisselit!

Veljen vaimon innoittamana ryhdyin minäkin buzzadoriksi. Tosin liittymisestä taitaa olla aikaa jo reilu vuosi, mutta kuitenkin. Buzzadorina saan testattavaksi erilaisia tuotteita, voin kertoa niistä ystävilleni ja jakaa heille näytteitä buzzattavista tuotteista. Kampanjoihin osallistuminen on vapaaehtoista ja saan hakea niihin kampanjoihin, jotka itseäni kiinnostavat.

Kun sain kutsun buzzaamaan Nutricia baby Oy:n uusia Muksu-marjakiisseleitä, olin todella innoissani. Vaikka meillä pyritäänkin nykyään tekemään lasten ruoat itse, on näille valmiillekin tuotteille paikkansa. Meillä poika oli pienenä niin huono syömään, ettei kelpuuttanut kotitekoisia ruokia ollenkaan. Karkeaakin ruokaa suostui syömään vasta reilu vuoden vanhana, joten lasten valmisruoat ovat tulleet todella tutuiksi.

Tällä kertaa sain siis testattavaksi Muksun vadelma- ja mustikkakiisseleitä. Kiisselit ovat tarkoitettu lapsille 8 kuukauden iästä ylöspäin ja maistuvat ihan sellaisenaan tai puuron kaverina. Tuotteisiin ei ole lisätty sokeria eikä keinotekoisia makeutus- väri-, maku- tai säilöntäaineita. Kiisselit ovat käyttövalmiita sellaisenaan ja ovat pakattu käteviin ja ympäristöystävällisiin 215 gramman pakkauksiin. Pienen kokonsa ansiosta ovat oikein kätevä ottaa vaikka reissuille mukaan tai pitää "hätävarasapuskana" kassissa. Ja maistuu nämä vähän isommillekin muksuille. Ajattelin laittaa pari tällaista tytön pelireissuille evääksi.

Muksu marjakiisseleissä maku tulee aidoista marjoista ja sen lisäksi kiisseleissä käytetään hedelmämehua pyöristämään marjojen happamuutta. Vadelma-kiisselin marjapitoisuus on 14%, mustikkakiisselin 15%. Sakeuttamisaineena käytetään guarkumia, joka on syötäväksi kelpaavaa luonnonkumia. Guarkumia saadaan palkokasveihin kuuluvasta guarkasvin siemenistä.

Meillä pikkumies sai luvan toimia kiisseleiden koemaistajana. Pojalle kiisselit kelpaavat oikein hyvin, meidän aikuisten makuun hedelmämehu maistuu vähän liikaa. Kotona ruokaillessa taidan edelleen pysytellä omatekemissä kiisseleissä ja välipaloissa, mutta retki- ja matkaeväänä nämä ovat varsin mainio vaihtoehto.

Muksu-tuotteilla voi kerätä pisteitä ja pisteillä ostaa erilaisia tuotteita. Lisää infoa löytyy osoitteesta http://www.muksuklubi.fi/.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...