23. kesäkuuta 2013

That's not Beef, that's Pork!

Eilisistä grillailuista voisi  laittaa jakoon vielä sinappimarinoitujen possupihvien ohjeen. Sinappi ja possu vaan toimii yhdessä, ainakin mun mielestä. Lisäksi valkosipulinen maustevoi kuuman pihvin päällä oli vaan käsittämättömän hyvää.

Sinappimarinoitu possu valkosipulivoin kera

800-900g porsaan ulkofileetä
Marinadi:
1dl öljyä
0,5dl valkoviinietikkaa
2rkl sinappia
2rkl soijaa
3-5tl valkosipulimurskaa
ruohosipulia
Valkosipuli-persiljavoi:
75g voita
2-3tl valkosipulimurskaa
2-3rkl hienonnettua, tuoretta persiljaa
ripaus suolaa 

  Leikkaa possu ohuehkoiksi pihveiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita sekä possu että marinadi pussiin. Anna marinoitua jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli, välillä pussia käännellen.
  Sekoita pehmeän voin joukkoon valkosipuli ja persilja. Mausta pienellä ripauksella suolaa. Kääri pötköksi folioon tai kelmuun ja anna jähmettyä jääkaapissa. Hätätapauksessa voit laittaa voin hetkeksi pakastimeen, jolloin se kovettuu nopeammin.
  Ota lihat huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista pannulla. Tarjoa valkosipulivoin kera.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti