26. kesäkuuta 2013

Servin pasta & salad and she's still lookin fine!

Tyttö vihjaili joku päivä sitten haluavansa jotain oikein hyvää salaattia. Kun tänään oli tiedossa tiukka matsi Sisua vastaan, tuumailin, että nyt jos koskaan on salaatin paikka. Pelin jälkeen kun on taatusti nälkä ja virta vähissä. Salaattiin valikoitui vain sellaisia aineksia, joista tyttö taatusti tykkää. Ja kyllä tonnikala-pastasalaatti kelpaa meikäläisellekin. Matsia ehdin katsoa vain viimeiset kymmenen minuuttia, mutta nekin oli huisin jännittävät. Peli päättyi hienoon 3-3 tulokseen. Hyvä Semi-01 ja hyvä Sisu-01! Hienosti pelattu! Nyt alkaa kova taisto piirimestaruudesta. Mahtavaa!

Tonnikala-pastasalaatti

3dl simpukkapastaa
vettä
suolaa
1,5dl Auran maustettua majoneesia, paahdettu sipuli
1tlk tonnikalapaloja öljyssä
1 jääsalaatti
0,5 kurkkua
2 isoa tomaattia
4 retiisiä
persiljaa

  Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä. Sekoita majoneesi pastan joukkoon ja anna maustua jääkaapissa tunnin pari.
  Huuhtele salaatti. Revi ja levitä suikaleet kulhon pohjalle. Kuutioi kurkku, lohko tomaatit, viipaloi retiisit ja valuta tonnikala. Sekoita kurkut, retiisit ja tonnikalat pastan joukkoon. Levitä seos salaattipedille, koristele tomaattilohkoilla ja persiljalla.
  Tarjoa sellaisenaan tai hyvän leivän kera.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...