16. kesäkuuta 2013

Thank you Provinssi-rock! Good night, we love you all!

Kiitos Provinssi! Kiitos ystävät! Kiitos ihanat artistit! Rankka, mutta varsin mukava festariviikonloppu on lusittu, lapset haettu kotiin ja edessä paluu normaaliin arkeen. Oli aika mukavaa vetäistä verkkarit jalkaan, keittää iso mukillinen kaakaota ja vaan istua hetken paikoillaan. Niin paljon kuin Provinssista tykkäänkin, niin kolme päivää kerrallaan on liikaa varsin sopiva määrä. Ei vanha jaksaisi enempää. Tänään käytiin vielä katsastamassa Ismo Alanko, J. Karjalainen ja Turbonegro. Ismo oli oikeastaan ainut, jonka tosissaan halusin nähdä. Enkä pettynyt tälläkään kertaa. Ihana, ihana Ismo A!

Muonapuoli meni pitkälti festarikojujen antimilla, mutta eilen oli pakko käydä testaamassa paikallisen Juurella-ravintolan rokkiravintolaa. Ravintola Juurella majailee normaalisti Seinäjoen keskustassa, mutta rokin ajaksi oli perustettu oma, pieni ravintola myös festarialueelle. Tarjolla oli herkkuja moneen makuun, mutta valinta osui tällä kertaa ylikypsään possuun, yllätys... Oman possuni söin leivän ja coleslaw'n kera, mies nautti omansa Gruyère-perunoiden, salaatin ja punaviinin kanssa. Pakko sanoa, että ruoka oli juuri niin herkullista kuin olin kuullutkin! Kiitos! Täytyy vielä joskus eksyä myös keskustan ravintolaan, mutta jo festareilla syödyn aterian perusteella voin hyvillä mielin suositella ravintolaa muillekin!

Kuvat ei valitettavasti anna oikeutta kauniille ja maukkaille annoksille, sillä nopeasti napatuissa kuvissa ei ollut juuri hurraamista. En vain malttanut heilua kameran kanssa, sillä oli kiire iskeä haarukka leipään kiinni. Mutta nähkää ja kokekaa itse!2 kommenttia:

 1. Ihanaa että festariruokaankin on panostettu! Joskus on tullut syötyä ylihintaista mössöä, josta ei hyvällä tahdollakaan pysty sanomaan että mitä se on.
  Isäntä kehui kans että oli syönyt Tampereen Sauna open airissa erittäin hyviä paistettuja muikkuja.

  Ihana kuulla että festareilta selvittiin kaikissa sielun & ruumiin voimissa!! :) Katkaisee mukavasti normaalia arkea tuollaiset tapahtumat.

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä mukavaa, mutta jo lauantai-iltana oli ikävä ipanoita :) Onneksi ei tarvi kovin usein käydä.

  Muistaakseni Provinssissa on ennenkin ollut tarjolla tasokkaampaakin ruokaa, mutta en ole niitä käynyt testaamassa. Epämääräiset, ylihintaiset mössöt sen sijaan ovat varsin tuttuja :D

  Kyllä voi sanoa, että lauantaina syöty ateria oli parasta festariruokaa ikinä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...