1. helmikuuta 2013

I eat my lunch with a smile on my face...

Pää on niin tyhjä viime yön (ja lukuisten öiden ennen sitä) valvomisten suhteen , että parasta mennä suoraan asiaan. Summamutikassa aineksia sekoitellen syntyi oikein herkullinen lounassalaatti. Ainoa vika oli, että olisin halunnut syödä koko kulhollisen kerralla. Eikä se oikein tue mun päätöstä pienentää ruokien annoskokoja toistaiseksi... Jos jotain tähän herkkuun pitäisi lisätä, niin paahdetut pähkinät tai pinjansiemenet luultavasti toimisi oikein hyvin.

Tuorepastasalaatti

1pkt(250g) juustoravioleja
vettä
suolaa
0,5 kerää friseesalaattia
1 punainen paprika
1 pieni punasipuli
1 maustekurkku
1 omena
tuoretta basilikaa
Kastike:
0,5dl öljyä
0,5dl Välimeren tahnaa, paprika-cashewpähkinä

  Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta ja kaada takaisin kattilaan tai erilliseen kulhoon. Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja sekoita kastike pastan joukkoon.
  Kuori ja kuutioi omena, viipaloi paprika ja sipuli ja kuutioi maustekurkku. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Lisää kasvikset ja pasta ja sekoita ainekset keskenään. Koristele tuoreella basilikalla. 


5 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs salaatti! Pitääpä ottaa resepti talteen...

    VastaaPoista
  2. Ota ihmeessä :) Mä tykästyin tähän kyllä tosissaan. Tai sitten mulla oli vaan hirveän kova nälkä :)

    VastaaPoista
  3. Takuulla herkullista, ihanan aurinkoinen kuva.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Sarppu :) Heti täytyi hyödyntää nuo harvinaislaatuiset auringonsäteet, jotka yritti tunkeutua meidän erittäin likaisten ikkunoiden läpi... Mutta kyllä se kevät ja ikkunanpesukelit pian tulee :)

    VastaaPoista
  5. Tuosta tulee jo mieleen kesä :) Mulla on tänään myös tähteidenhävityssalaatti lounaan virkaa toimittamassa, saa nähdä syntyykö mitään kirjoituskelpoista...

    VastaaPoista