20. toukokuuta 2013

Se on salaatti

Eilisen ruoan tähteet jatkojalostuivat mukavasti lounassalaatiksi. Näin lämpöisellä salaatit kelpaavat ainakin meikäläiselle, kun muuten ei kauheasti tee ruokaa mieli. Tästä salaatista tuli niin reilu annos, että riittää vallan mainiosti huomisellekin. 

Broilerisalaatti

2,5dl keitettyä riisiä
1tl punaista currytahnaa
kypsää broileria
1pss kukkavihanneksia (pakaste)
pala kurkkua
tuoretta korianteria tai ruohosipulia
Kastike: 
150g ranskankermaa
2dl kermaviiliä
2rkl sitruunamehua
1rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
tuoretta tilliä hienonnettuna

  Kypsennä kukkavihannekset pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Kuutioi kurkku ja paloittele kypsä broileri. Sekoita currytahna riisin joukkoon. Sekoita salaatin ainekset keskenään.
  Valmista kastike sekoittamalla ainekset. Anna maustua hetki viileässä. Tarjoa kastike erikseen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti