Israelilainen kumkvattibroileri
(4ann.)
1 (n.1,5kg) broileri
2 appelsiinin mehu
2rkl limemehua
2rkl hunajaa
suolaa
mustapippuria
2 punaista chiliä
15 kumkvattia
  Jaa broileri 4-8 annospalaksi. Asettele ne sopivan suureen uunivuokaan. Sekoita mehut ja hunaja keskenään. Kaada seos lihojen päälle. Kääntele paloja mehussa. Suolaa ja pippuroi. 
  Paistettaessa tulisi palojen olla ensin nahkapuoli alaspäin. Laita vuoka uunin keskiosaan 200 asteeseen ja kypsennä 25-30 minuuttia tai kunnes palat ovat täysin kypsiä. Käännä ne noin 15 minuutin kuluttua ja lisää pestyt ja huuhdellut kumkvatit puolikkaiksi leikattuna sekä paloitellut chilit. Ruoka on valmista, kun liha on tikulla kokeiltaessa mureaa ja lihan mehu kirkasta. 
  Tarjoa kumkvattibroileri keitettyjen perunoiden tai pilahviriisin ja esimerkiksi jäävuorisalaatin kanssa.
Kääpiölinnan keittokirjat:
(jo käytetyt punaisella tekstillä, poistettavat sinisellä)
1. 1000 cocktailia
1. 1000 cocktailia
2. Alaston kokki (poistettu) 
3. Arabialainen keittiö  
4. Arto Paasilinnan taivaallinen herkkukirja
5. Baarimestarin parhaat 
6. Curryruoat 
7. Diabeetikon ruokavalio 
8. Eurooppalaisessa keittiössä 
9. Farang - modernia aasialaista
10. Grilli- ja fondyyherkkuja
11. Grillikirja 
12. Hannah Montana - Hannahin herkkuja
13. Helpot herkut - juhlaruokia
14. Herkkuja Indonesiasta 
15. Hyvän olon herkut 
16. Hyvää ruokahalua - Kotikokin parhaat ruokaohjeet
17. Ihanimmat piirakat 
18. Italian herkut
19. Itämainen keittiö  
20. Juhlaleivonnaiset 
21. Kansainväliset kotiruokasuosikit
22. Karvinen keittää
23. Keittiön tuliset herkut  
24. Keittotieto - kasvisruoat ja kastikkeet 
25. Kiinalainen keittokirja
26. Kodin herkkuleivonnaiset  
27. Kodin parhaat juhlat
28. Koko perhe keittiössä  
29. Kotilieden iso leivontakirja 
30. Kotilieden parhaat leivonnaiset 
31. Kotilieden suuri keittokirja 
32. Kotitalous 7 
33. Kuppikakut
34. Kreikka - Välimeren keittiö  
35. Kätevä keittokirja 
36. Lasten omat synttärikakut
37. Leipää monella tavalla  
38. Leivonta 
39. Maailman herkut
40. Maailman keittiöt - opas kansainväliseen ruokakulttuuriin 
41. Makeat herkut 
42. Marjaherkkuja ja muuta hyvää 
43. Maukas texmex-keittiö
44. Maukkaita pikkupaloja
45. Me-lehden ruokakirja
46. Menu keittokirja III
47. Mummo Ankan unelmaherkut
48. Murhaavan herkullista 
49. Nanny Ogg's cookbook
50. New Yorkin baarimestarien parhaat drinkit  
51. Painonvartijat - Klassiset herkut 
52. Paras keittokirja No 1. Noutopöytään. Parsaherkkuja. Unelmajälkiruokia. 
53. Paras keittokirja No 2. Salaatteja. Grilliin. Piknikille. Ym.
54. Paras keittokirja No 3. Rapuja. Sieniä. Marja- ja hedelmäjälkiruokia. Ym.
55. Paras keittokirja No 4. Äyriäisherkkuja. Nopeaa. Suklaista.
56. Paras keittokirja No 5. Intialaista. Patoja. Pastaa. 
57. Paras keittokirja No 10. Kananmunia. Lammasta. Kotileipää. Ym.
58. Parhaimmat ruokasienet ja sieniherkut  
59. Pastat
60. Pirkan paras leivontakirja  
61. Pirkan parhaat jouluherkut 
62. Pirullisen kuuma chilikirja 
63. Prinsessojen keittokirja  
64. Rottatouille - Mestarirotan reseptit 
65. Ruokamatka maailmalle 
66. Ruokasuosikit: Italia
67. Ruokasuosikit: Jälkiruoat  
68. Ruokasuosikit: Kiina
69. Ruokasuosikit: Kreikka 
70. Ruokasuosikit: Meksiko
71. Ruokasuosikit: Sushi 
72. Ruokasuosikit: Vokki 
73. Ruotsalaisen kokin keittokirja
74. Ruutukokki - Kodin paras keittokirja  
75. Seuran herkut - suuri ruokakirja
76. Suloiset suolaiset 
77. Superruokia - syömällä terveemmäksi 
78. Suussa sulava suklaa
79. Syötävän hyvä olutkeittokirja
80. Syötävän suloiset kuppikakut 
81. Taivaalliset täytekakut
82. Tee itse terveyssnapsit, -viinit ja -liköörit 
83. Tyylikkäitä thaiherkkuja hetkessä  
84. Unelmakakut 
85. Uusia makuja Kiinasta
86. Valkokankaan herkkuja
87. Vie kielen - Herkullisia ruokaohjeita hyvän mielen keittiöstä  
88. Vietnamilaisen keittiön parhaat
89. Viinanmaustajan käsikirja  
90. Vähäkolesterolista ruokaa 
91. Värioppia ja sommittelua ruokaan - keittokirja
92. Wok-ruokien parhaat
93. Yksinkertaisesti parasta - Helppojen herkkujen opas
94. Zanuska - Venäläinen keittiö Jäämereltä Kaukasiaan
95. Fun food - Yllätyksellisiä oivalluksia keittiöstä 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti