28. toukokuuta 2014

Fast, so fast - väsypäivän pikaiset broileritortillat

Päivä on ollut melkoista säntäilyä paikasta A paikkaan B ja kun vihdoin pääsin kotiin, sain tehtyä yhden voileipäkakun ja sovinnon tyttöni kanssa, ei ruoanlaitto olisi voinut enää vähempää kiinnostaa. Mutta onneksi voi aina turvautua suunniltelmaan C, kaivaa kaapista ainekset meidän perheen suosikkipikaruokaan ja pyöräyttää parit broileritortillat. Ohje ruokaan on melko epämääräinen, sillä yleensä vaan heittelen mausteet summamutikassa pannulle. Kannattaa siis luottaa omiin makunystyröihin ja lisäillä mausteita oman maun mukaan. En tiedä mitä mieltä muut ovat, mutta mun ja tyttöni mielestä timjamilla, sitruunalla ja valkosipulilla maustettu broileri on vaan niin hyvää! Voisimme helposti syödä näitä vaikka joka päivä.




Broileritortillat

3(n.500g) broilerin fileepihviä 
2 salottisipulia
2-4tl valkosipulimurskaa
sitruunamehua
suolaa
kuivattua timjamia
öljyä paistamiseen
Lisäksi:
tortilloja
kasviksia maun mukaan
valkosipulikastiketta
pannulla paahdettuja pähkinöitä

  Leikkaa broilerin fileepihvit reiluiksi suikaleiksi. Paista suikaleet todella kuumalla pannulla tilkassa öljyä kypsiksi. Lisää kypsentämisen loppupuolella hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Mausta maun mukaan sitruunamehulla, suolalla ja timjamilla.
  Lämmitä tortillat, täytä, kääri ja nauti.

2 kommenttia:

  1. Tortilloja löytyy aina munkin kaapistani, joskus syödään tohon tapaan kuin teilläkin, toisinaan pizzan tyyliin, silloin mä laitan tomaattikastikkeen sijaan usein jotain maustettua tuorejuustoa pohjalle, täytteet, juustoraastetta ja uuniin, menee se niinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tortillat on kyllä kivaa pikaruokaa ja tosiaan taipuu moneksi. Tortillapizzoja on tullut tehtyä, mutta enpäs oo koskaan hoksannut laittaa tuorejuustoa pohjalle. Kiitos vinkistä! Yksi mun suosikki on pannulla paistetut quasadillat ihan vaan kinkku-juustotäytteellä. Yksinkertaisen hyvää :)

      Poista