30. maaliskuuta 2015

Fancy colours! - Väriläiskiä keittiöön KLiNGEL:in tuotteilla

Kevät on mulle, ja varmasti monelle muullekin sellaista aikaa, että tekee mieli hankkia kotiin jotain uutta ja kivaa. Etenkin keittiöön kaipaan usein jotain piristävää. Jos rehellisiä ollaan, niin kaikista mieluiten laittaisin koko keittiön uuteen uskoon, mutta vilkaisu tilille haihduttaa moiset ajatukset aika nopeasti.

Tällä kertaa sen kivan pienen piristysruiskeen tarjosi KLiNGEL. KLiNGEL on saksalainen perheyritys, joka on ollut toiminnassa jo huikeat 90 vuotta. Suomeen tämä liike rantautui vuonna 2004 ja verkkokauppa avattiin vuonna 2005. KLiNGEL tarjosi minulle mahdollisuuden tutustua heidän laajaan tuotevalikoimaansa ja tilata joitain tuotteita myös itselleni. Valinnanvaraa verkkokaupasta löytyisi vaikka kuinka paljon, sillä tarjolla on niin naisten kuin miestenkin vaatteita, koruja, uima-asuja ja paljon kivaa kotiin liittyvää, kuten kodin tekstiilejä, elektroniikkaa ja astioita. Koska ajatuksena oli esitellä tuotteita myös teille, päädyin tilaamaan sellaisia juttuja, jotka jollain tapaa liittyisivät keittiöön ja ruoanlaittoon. 
Mutta sitten niihin tilaamiini tuotteisiin. Ensimmäinen, eli munamuotit, ovat varsinaisia turhakkeita, mutta niin valtavan söpöjä, etten voinut jättää niitä tilaamatta. Aluksi olin hieman skeptinen, että mitenkähän nämä mahtavat toimia, mutta toimihan ne. Kovaksi keitetty kananmuna kuoritaan nopeasti heti keittämisen jälkeen ja laitetaan muottiin. Muotti suljetaan ja laitetaan kylmään veteen ja annetaan olla siellä 10 minuuttia. Tämän jälkeen saat syödä valloittavan pupun tai nallen tai ihastella pientä tähden tai sydämen muotoista kananmunaa. Itse kastoin munat hyvin nopeasti kylmään veteen, että sain kuoret irti. Ainoa miinus näissä oli se, ettei näitä saisi pestä koneessa, eikä käsin tiskaaminen ole oikein mun juttu. 

Toinen tuote, johon ihastuin suunnattomasti, oli Rosina Wachtmeisterin lasinen leikkuulauta. Todennäköistä on, etten malta käyttää tätä leikkuulautana, vaan tämä saa toimittaa tarjoilualustan virkaa. Jotenkin tämä suloisen värikäs kuva saa joka kerta hymyn huulille. Kuvavaihtoehtoja löytyi kolme, mutta tämä oli ehdottomasti eniten mun mieleen.
Viimeisin tuote, eli astiapyyhkeet tulivat oikeasti tarpeeseen. Viime aikoina oon nimittäin kasannut melkoisen läjän virttyneitä pyyhkeitä miehelle remppa- ynnä muihin touhuihin käytettäväksi. Osan astiapyyhkeistä oon pyhittänyt leivinliinoiksi ja osa saa toimia alkuperäisessä hommassaan. Luulen, etten näitä malta astiapyyhkeinä käyttää, vaikka toisihan nämä mukavasti väriä keittiön seinällä roikkuessaan. Paketissa oli neljä ihanan värikästä, polka dot-kuosista pyyhettä. (Polka dot on mun salainen paheeni... )

Toimitus verkkokaupassa oli mukavan nopeaa. Siitä kun tilauksen olin tehnyt, meni noin viikko ja paketti oli noudettavissa. Verkkokaupan selaaminen oli suhteellisen helppoa, joskin pakko myöntää, että muutaman kerran onnistuin kadottamaan ne tuotteet, mitä ajattelin tilata. Valikoimaa tutkiessa ilahduin siitä, että tarjolla oli hyvin erilaisia tuotteita verrattuna muihin vastaaviin liikkeisiin tai paikallisiin kauppoihin. Meidän koti on täynnä väriä ja lisää saa tulla, vaikka sitten tällaisten pienten käyttötavaroiden muodossa. 
Tuotteet lahjoitti KLiNGEL2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mä tiedän :D Heti ajattelinkin sua, kun nämä pyyhkeet näin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...