23. lokakuuta 2013

You can almost taste the hot dogs - sinappi-sipulisalsaa hodareille

Eilen tehty epämääräisen näköinen ja värinen töhnä, jota sinappi-sipulisalsaksikin kutsutaan, suorastaan huusi hodareita ympärilleen. Sellainaan syötynä aika omituista, mutta yhdessä nakkien, sämpylöiden ja mausteiden kanssa yksinkertaisen hyvää. Hämärän muistikuvan mukaan, olen ohjeen kopsannut jonkun firman reseptilappusesta... 




Olo kuin omenalla sinappi-sipulisalsassa

500g omenoita
2 sipulia
1dl tulista sinappia
0,5dl oliiviöljyä
1dl hillo-marmeladisokeria
1tl suolaa
1tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
1 sitruunan mehu

  Kuori ja raasta omenat ja sipulit karkeaksi raasteeksi. Pane kaikki ainekset kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 15 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Jäähdytä 15 minuuttia ja purkita kuumennettuun lasitölkkiin. Tarjoa grilliruokien kanssa tai hodarien lisukkeena.

3 kommenttia:

  1. *Slurps* yhtään ei ollutkaan nälkä.... ;)
    Arvaas muuten kuinka kateelliseksi meidän isäntä tuli kun näytin kuvan teidän syömistä kassler-patongeista! :D Voi olla täytyy itsekin ryhtyä kasslerin & patonkien paistopuuhiin viikonloppuna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy varmaan tulla teille sitten syömään :D Niihin patonkeihin sopi juustokin oikein hyvin. Etenkin kun laittoi sen lämpimän lihan juuston päälle ja juusto suli siinä alla... Nam :D Ensimmäiseen en juustoa hoksannut laittaa.

      Poista